واکنش حماس به طرح ترامپ برای غزه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۵۲۴۲۳ سایت خوان

مهر : یکی از رهبران جنبش حماس تصریح کرد: ملت فلسطین توطئه جدید ترامپ را نیز مانند تمامی توطئه‌های گذشته با شکست مواجه خواهد کرد و تسلیم این توهمات نخواهد شد.

واکنش حماس به طرح ترامپ برای غزه

خبرگزاری فلسطینی شهاب گزارش داد که محمود مرداوی از رهبران جنبش مقاومت فلسطین حماس در اظهاراتی تصریح کرد: ملت ما هرگز تسلیم توهمات ترامپ و طرح‌های اشغالگرایانه صهیونیست‌ها نخواهد شد و توطئه جدید ترامپ نیز مانند تمامی طرح‌های سابق را با شکست مواجه خواهد کرد.

وی تصریح کرد که پاسخ به اظهارات ترامپ باید با مجموعه‌ای از اقدامات سیاسی و دیپلماتیک و میدانی از جمله تقویت وحدت ملی در فلسطین و تشکیل جبهه ملی متحد دنبال شود که بتواند استراتژی فراگیری را برای مقابله با تهدیدات فراروی غزه و فلسطین ایجاد کند.

خبر مرتبط
سخنگوی حماس: نوار غزه املاک و مستغلات نیست!

سخنگوی حماس پیشنهاد رئیس جمهور آمریکا درباره کوچاندن فلسطینی‌ها به خارج را تجاری دانست و اعلام کرد نوار غزه املاک و مستغلات نیست.

این عضو ارشد حماس بر اهمیت گسترش فعالیت‌های مردمی و مقاومتی در فلسطین تاکید کرده و گفت که مقاومت باید هرگونه تلاش برای تحمیل واقعیت‌های جدید به عرصه میدانی را با شکست مواجه سازد و بر حق فلسطینیان در بقا در سرزمین خود و مقابله با اشغالگران تاکید کند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن