ترامپ بادیگارد شخصی‌اش را رئیس سرویس مخفی کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۴۷۳۳۴ سایت خوان

فارس : رئیس جمهور آمریکا بامداد پنجشنبه محافظ خود را که در جریان سوءقصد به او طی سخنرانی انتخاباتی در پنسیلوانیا از او حفاظت کرده بود، به عنوان رئیس سرویس مخفی منصوب کرد.

ترامپ بادیگارد شخصی‌اش را رئیس سرویس مخفی کرد

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور جدید آمریکا بامداد پنجشنبه محافظ شخصی خود را به عنوان رئیس سازمان سرویس مخفی این کشور منصوب کرد.

ترامپ درباره «شان کوران» رئیس جدید سرویس مخفی آمریکا گفت: «او یک وطن‌پرست بزرگ است که از من و خانواده‌ام طی سال‌های اخیر حفاظت کرده است و به همین دلیل برای رهبری مردان و زنان شجاع سرویس مخفی به او اعتماد می‌کنم».

خبر مرتبط
طرح آمریکا برای استقرار هزاران نیروی نظامی در مرز مکزیک

به دنبال سیاست دولت ترامپ برای جلوگیری از ورود مهاجران به آمریکا، ارتش این کشور هزاران نیرو در مرز با مکزیک مستقر می‌کند.

وی با بیان اینکه کوران ۲۳ سال سابقه انتظامی دارد، توضیح داد: «او کار خود را در سرویس مخفی، در سال ۲۰۰۱ به عنوان مأمور ویژه اداره نیوآرک آغاز کرد... او توانایی هدایت و رهبری نقشه‌های امنیتی عملیاتی را برای پیچیده‌ترین شرایط امنیتی کشور دارد». شان کوران در جریان سوءقصد به ترامپ طی سخنرانی انتخاباتی در پنسیلوانیا در تاریخ ۱۳ جولای ۲۰۲۴ اولین محافظ او بود که سعی کرد مانع اصابت گلوله‌های دیگر به ترامپ شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن