واکنش ایران به حملات گسترده آمریکا و انگلیس به صنعا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۳۹۶۵۱ سایت خوان

ایرنا : دستیار وزیر و مدیرکل خلیج فارس وزارت امور خارجه حملات گسترده آمریکا و انگلیس به مناطق مختلفی از شهر صنعا را به شدت محکوم و اینگونه اقدامات را در راستای حمایت از تداوم جنایات رژیم صهیونسیتی در غزه توصیف کرد.

واکنش ایران به حملات گسترده آمریکا و انگلیس به صنعا

محمد علی‌بک بامداد چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ گفت: تجاوزات نظامی مکرر آمریکا و انگلیس به خاک یمن، نقض آشکار قوانین بین‌المللی و منشور ملل متحد و تجاوز آشکار به حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی یمن است.

مدیرکل خلیج فارس وزارت امور خارجه ریشه همه درگیری‌ها و حملات در منطقه غرب آسیا را تداوم سیاست نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه دانست و بار دیگر نسبت به پیامدهای منفی جنگ‌طلبی و آتش‌افروزی این رژیم برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی هشدار داد.

خبر مرتبط
اردوغان: تلاش‌های بسیاری برای پایان دادن جنگ غزه انجام می‌دهیم

رئیس‌جمهور ترکیه گفت: تلاش‌های بسیاری برای پایان دادن به قتل‌عام‌هایی که ۱۵ ماه است در غزه و دیگر مناطق فلسطین در حال وقوع است، انجام می‌دهیم.

وی همچنین تداوم حملات ماجراجویانه و تجاوزکارانه ائتلاف به رهبری ایالات متحده آمریکا به خاک یمن را با هدف ثبات‌زدایی در منطقه و تضعیف روند صلح و آتش بس میان گروه ها و کشورهای درگیر در بحران یمن معرفی کرد و آمریکا و انگلیس را مسئول مستقیم پیامدهای خطرناک و غیرقابل پیش‌بینی شرایط منطقه ای دانست.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن