ادعای مقام صهیونیست:

احتمال پایان جنگ غزه قوت گرفت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۳۳۶۰۵ سایت خوان

ایرنا : یک مقام صهیونیست شنبه شب به نقل از یک مقام این رژیم ادعا کرد که برآوردها نشان می‌دهد احتمال توافق در مورد غزه طی هفته های آینده وجود دارد.

احتمال پایان جنگ غزه قوت گرفت

 روزنامه «یدیعوت آحارانوت» چاپ سرزمین‌های اشغالی به نقل از این مقام صهیونیست که به نامش اشاره نشده، مدعی شد: پیشرفت قابل‌توجهی در مذاکرات غزه حاصل شده است.

این مقام صهیونیستی مدعی شد: رؤسای موساد (سازمان امنیت خارجی) و شین بت (سازمان امنیت داخلی) به کابینه اسرائیل اعلام کردند که حماس برای امضای یک توافق آمادگی دارد.

از سوی دیگر، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از منابع نزدیک به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم گزارش داد که وی نیز بیش از هر زمان دیگری آماده دستیابی به توافق مبادله اسرا با حماس است.

براساس ادعای این رسانه صهیونیستی، تنها اختلاف اصلی باقی‌مانده در این پرونده، شمار اسیرانی است که در چارچوب این توافق مبادله می شوند.

خبر مرتبط
وحشت نتانیاهو از انتشار فایل های ویدیویی منتشر شده درباره اسرای اسرائیلی

نخست وزیر رژیم صهیونیستی به انتشار فایل‌های ویدیویی منتشرشده توسط جنبش حماس در رابطه با اسرای اسرائیلی واکنش نشان داد.

 جدیدترین نظرسنجی کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نشان می دهد که ۷۲ درصد از صهیونیست ها خوهان رسیدن به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسرا در مقابل پایان جنگ در غزه هستند.

این درحالی است که درحالی که ۱۵ درصد از پرسش شوندگان مخالفت خود را با دستیابی به این توافق اعلام کردند.

اخیرا یک مسئول مصری در گفت وگو با روزنامه الاخبار لبنان گفت که موضع نتانیاهو درخصوص آتش بس غزه در حال حاضر نرم تر از هر زمان دیگری شده است.

وی که در مذاکرات قاهره در مورد غزه مشارکت کرده است، افزود: نتانیاهو با بسیاری از مسائل که پیش از این درمورد آن ها ملاحظاتی داشته و یا مخالف آن ها بوده است، موافقت کرد و زمان اعلام آتش بس در غزه بسیار نزدیک است.

این مسئول مصری که الاخبار نامی از آن نبرده است خاطرنشان کرد: اتفاقات سوریه منجر به وقفه کوتاه در مذاکرات غزه شد اما این مذاکرات بار دیگر از سر گرفته شد.

وی همچنین گفت که قطر و ترکیه در این مذاکرات که تقریبا به مراحل نهایی رسیده است نقش گسترده تری ایفا کردند.

پیش از این هم یک منبع آگاه به شبکه الشرق گفت: توافق مبادله محدود میان (رژیم) اسرائیل و حماس، در صورت اجرا، ممکن است اولین مرحله از توافق جامع‌تر برای آتش‌بس تدریجی باشد که شامل عقب نشینی اسرائیل از نوار غزه نیز می‌شود.

این منبع اعلام کرد: در صورت موافقت اسرائیل با توافق پیشنهادی، آتش‌بس زیر نظر میانجی‌ها برای یک دوره ۶ تا هشت هفته آغاز خواهد شد.

منبع مذکور در این باره افزود: تل‌آویو در ازای تعدادی از گروگان‌های اسرائیلی (اسرای صهیونیست در نوار غزه)، اسرای فلسطینی از جمله دست‌کم ۱۰۰ اسیر دارای احکام سنگین را آزاد می‌کند.

شبکه الشرق در ادامه گزارش داد که جنبش حماس، فهرست اولیه اسرای زنده صهیونیست را به قاهره تحویل داده است.

رسانه‌های صهیونیستی نیز در این باره گزارش دادند: در مرحله اول، ۱۸ اسیر اسرائیلی زنده و پنج جسد در قرارداد مبادله آزاد خواهند شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن