قالیباف: رابطه دولت و مجلس یک رابطه پایدار، همراه و هماهنگ است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۲۸۹۱۷ سایت خوان

ایسنا : قالیباف با تاکید بر اینکه رابطه دولت و رابطه مجلس یک رابطه پایدار، همراه و هماهنگ است، گفت: قطعا بدون همدلی و بدون همکاری، هم‌افزایی صورت نمی‌گیرد و ما به این هم‌افزایی نیاز داریم که ذی نفع نهایی این هم افزایی مردم هستند.

قالیباف: رابطه دولت و مجلس یک رابطه پایدار، همراه و هماهنگ است

محمدباقر قالیباف در پایان نشست مشترک مجلس و دولت که به مناسبت روز مجلس برگزار شد، با خیرمقدم به رئیس جمهور و اعضای هیات دولت گفت: امروز اولین روز بررسی بودجه در صحن مجلس است که مصادف با حضور اعضای هیات دولت شد که درباره موضوعات اقتصادی صحبت شد.

وی افزود: در این چهار سال که مجلس بودم، امروز یکی از جلسات کم نظیر بین دولت و مجلس با محوریت موضوعات اقتصادی و گره گشایی از زندگی مردم با تاکید بر حل مشکلات اقتصادی و معیشتی بحث شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: نکاتی که اینجا مورد بحث قرار گرفت و در برنامه هفتم هم پیش‌بینی شده، در اولویت کاری ما است؛ ما در حوزه معیشت به‌ خصوص برای ۵ دهک پایین جامعه متمرکز به کالا برگ خواهیم شد تا بتوانیم از آن‌ها هدفمندتر در مقابل تورم‌ حمایت کنیم.

خبر مرتبط
پزشکیان: باید از مجلس تشکر کنیم که به شکل بی سابقه ای کمک کردند وزرا رای اعتماد بگیرند

مسعود پزشکیان گفت: حدود سه ساعت خدمت نمایندگان بودیم و درباره مشکلات حرف زدیم. مجلس و ما (دولت) مصمم هستیم در خدمت مردم باشیم. تلاش خواهیم کرد مشکلات مختلف را با همراهی و همفکری از پیش رو برداریم و تلاش می کنیم وفاق و وحدت را به عنوان میثاق مشترک داشته باشیم.

وی با اشاره به اهمیت موضوع مسکن گفت: موضوع مسکن باید در اولویت‌ باشد که در این جلسه مورد بحث قرار گرفت.

قالیباف درباره مباحث مطرح شده در حوزه انرژی گفت: ما در این حوزه دو بحث مصرف بالا داریم؛ یک زمانی پرمصرفی است که در اسلام حرام است و مردم هم باید برای صرفه‌جویی کمک کنند اما زمانی هدر ر۴فت داریم که باید با کمک دولت و مجلس و همکاری مردم از آن جلوگیری شود چون سرمایه ها نه تنها هدر رفته که به خاک، آب و هوا صدمه زده و باعث آلودگی صوتی هم می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع اشتغال در اولویت است، گفت: ان‌شاءالله از امروز بعد ازظهر بررسی بودجه شروع می‌شود و کار را باید با هماهنگی و همدلی پیش ببریم.

قالیباف با تاکید بر اینکه رابطه دولت و رابطه مجلس یک رابطه پایدار، همراه و هماهنگ است، گفت: قطعا بدون همدلی و بدون همکاری، هم‌افزایی صورت نمی‌گیرد و ما به این هم‌افزایی نیاز داریم که ذی نفع نهایی این هم افزایی مردم هستند. امیدوارم مردم با بودجه سال آینده و در ادامه کار شاهد کاهش آثار تورمی و ثبات اقتصادی به خصوص برای سرمایه‌گذاران و امنیت سرمایه باشند. در این باره بعدا مفصل‌تر و در جلسه سران موضوعاتی را به اطلاع مردم می‌رسانیم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن