اعضای پارلمان انگلیس خواستار تحریم شدند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۲۸۴۱۹ سایت خوان

مهر : ۶۰ تن از اعضای پارلمان انگلیس خواستار تحریم رژیم صهیونیستی به دلیل نقض قوانین بین المللی شدند.

اعضای پارلمان انگلیس خواستار تحریم شدند

نام انگلیس با بیانیه ننگین بالفور در سال ۱۹۱۷ که به تشکیل غده سرطانی اسرائیل منجر شد در تاریخ ثبت شده است. اکنون گرچه لندن و واشنگتن از حامیان جنایات صهیونیست‌ها به شمار می‌روند، اما افکار عمومی در این کشورها به شدت به نسل کشی فلسطینیان حساس شده است.

بر این اساس، بیش از ۶۰ تن از اعضای پارلمان انگلیس با امضای یک نامه از وزارت خارجه این کشور خواستند به دلیل نقض مکرر قوانین بین المللی از سوی رژیم صهیونیستی، این رژیم را تحریم کند.

جرمی کوربین، رهبر پیشین حزب کارگر که به دلیل تفکرات ضدصهیونیستی قربانی دسیسه‌های لابی اسرائیل شد، یکی از امضا کنندگان این نامه است.

در این نامه با اشاره به درخواست دیوان بین المللی دادگستری درباره غیرقانونی بودن اشغالگری صهیونیست‌ها در کرانه باختری، از وزارت خارجه انگلیس خواسته شده است شهرک سازی های صهیونیست‌ها در این منطقه را به رسمیت نشناسد.

خبر مرتبط
توافق ایران و سه کشور اروپایی + جزئیات

ایران و سه کشور اروپایی بر ادامه گفتگوهای دیپلماتیک توافق کردند.

حزب کارگر انگلیس که پس از سیاست‌های جنگ طلبانه تونی بلر و همراهی وی با جورج بوش پسر در جنگ عراق قافیه سیاسی را به حزب محافظه کار باخته بود، پیش تر در کارزار انتخاباتی شعار تغییر در سیاست خارجی لندن را مطرح کرده بود؛ امری که تاکنون برای تحقق آن اقدامی صورت نگرفته است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن