انگلیس: وضعیت در نوار غزه بسیار تیره است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۲۷۸۸۳ سایت خوان

ايسنا : وزیر امور خارجه انگلیس با اشاره به اینکه توافق آتش بس در غزه همچنان دور از دسترس است، اظهار کرد: وضعیت در نوار غزه بسیار تیره است.

انگلیس: وضعیت در نوار غزه بسیار تیره است

دیوید لمی، وزیر خارجه انگلیس گفت: اسرائیل محدودیت‌های سفت و سختی را درخصوص مواد غذایی که وارد نوار غزه می‌شود، اعمال کرده است.
وی تصریح کرد: اگر آنروا خدمات انسانی، آموزشی و درمانی خود را متوقف کند، وضعیت غزه فاجعه‌بار خواهد شد.
دیوید لمی گفت: توافق آتش بس در غزه همچنان دور از دسترس است و ما دست به تلاش‌هایی به همراه قطر و دیگر طرف‌ها برای تسهیل در دستیابی به توافق می‌زنیم. وضعیت در نوار غزه بسیار تیره است.

خبر مرتبط
رشد مازاد تجاری ژاپن

گروه بین‌الملل- دپارتمان تجاری ژاپن اعلام کرد، مازاد تجاری ژاپن در ماه سپتامبر با یک رشد چشمگیر روبه‌رو شد.<br>این شاخص تجاری ۴/۹درصد رشد داشت که این رشد پس از یک دوره رکود به وجود آمده است.<br>دومین اقتصاد بزرگ جهان در ماه سپتامبر توانست مازاد تجاری ۱۹میلیارد و ۲۰۰میلیون دلار را به ثبت برساند که این مساله در درجه اول به دلیل افزایش سرمایه‌گذاری خارجی در بخش بازرگانی این کشور رخ داده است.<br>سرمایه‌گذاران خارجی توانستند سرعت صادرات ژاپن را افزایش دهند که این مساله در نهایت به افزایش صادرات این کشور منجر شد.<br>اما در مقابل هنوز ژاپن با بن‌بست مصرف داخلی روبه‌رو است و این مساله می‌تواند رشد اقتصادی این کشور را کاهش دهد. هر چند برخی تحلیلگران عقیده دارند که ژاپن اکنون در حال احیای مجدد صادرات قدرتمند خود است.<br>به گزارش اداره آمار ژاپن که نسخه‌ای از آن در اختیار خبرگزاری شینهوای چین قرار گرفت، رشد صادرات ژاپن تحت‌تاثیر افزایش فروش خودروهای این کشور در دیگر نقاط جهان است.<br>کمپانی‌های بزرگ خودروسازی این کشور همچون تویوتا و میتسوبیشی در حال گسترش سهم بازار خود در جهان هستند و این مساله می‌تواند باز هم صادرات ژاپن را طی ماه‌های آینده افزایش دهد.


وی افزود: فعالیت‌های شهرک سازی در کرانه باختری طی ۴۰ سال بیش از ۱۴۰ برابر شده است.
وزیر خارجه انگلیس تصریح کرد: الحاق هر بخشی از اراضی کرانه باختری غیرقانونی است و توافق اسلو و راهکار دو دولتی را از بین خواهد برد.
لمی عنوان داشت: عادی سازی روابط میان عربستان و اسرائیل به عنوان پایه و اساسی جهت تشکیل کشور فلسطین خواهد بود.
وی گفت که آماده صحبت با نخست وزیر اسرائیل در مورد کمک‌های انسانی و توافق آتش بس در لبنان است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن