ضرب و شتم پرستاران در بیمارستان این شهر

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۲۳۲۴۹ سایت خوان

ایرنا : رییس بیمارستان ولیعصر کازرون گفت: تعدادی از پرستاران این بیمارستان توسط همراه یکی از بیماران مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

ضرب و شتم پرستاران در بیمارستان این شهر

رییس بیمارستان ولیعصر کازرون گفت: تعدادی از پرستاران این بیمارستان توسط همراه یکی از بیماران مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

دکتر امیرحسین غفار پور شامگاه پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پرونده قضایی برای ضارب تشکیل شده و دستگاه قضایی پیگیر ماجرا است.

وی بدون اشاره به جزئیات موضوع اظهار کرد : از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و مسئولان قضائی استان خواهان رسیدگی فوری به این پرونده هستیم.

دکتر غفار پور گفت: نتیجه برخورد با این شخص خاطی متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

خبر مرتبط
استخدام پرستاران در دستور کار قرار گرفت/ جزئیات تازه از استخدام ۱۶ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور

رئیس سازمان نظام پرستاری کشور از استخدام ۱۶ هزار پرستار ونیروی فوریت‌های پزشکی در بیمارستان‌های کشور تا پایان سال خبر داد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن