ژاپن و شرکایش از اسرائیل چه درخواستی کردند؟
سفارت ژاپن در تهران با انتشار متنی بیانیه مشترک وزیران خارجه این کشور به همراه کانادا و سایر کشورهای هم فکر را به شرح زیر منتشر کرد.
این بیانیه مشترک در مجموع توسط هفت کشور ژاپن ، کانادا، استرالیا، فرانسه، آلمان، کره جنوبی و انگلیس صادر شده است.
آنها در این بیانیه تاکید کردند: ما وزرای امور خارجه کانادا، استرالیا ،فرانسه ،آلمان ،ژاپن جمهوری کره و بریتانیا نگرانی عمیق خود را نسبت به قانونی که در حال حاضر توسط کنست اسرائیل در حال بررسی است ابراز میداریم. این قانون به دنبال لغو امتیازات و مصونیت های آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک است و هرگونه تماس بین نهادهای دولتی اسرائیل مقامات و آنروا را ممنوع کرده و هرگونه حضور این نهاد در اسرائیل را منع میکند.
وزرای خارجه این کشورها اعلام کردند: آژانس آنروا کمکهای بشر دوستانه ضروری و نجات بخش و خدمات اولیه را به پناهندگان فلسطینی در غزه شرق بیت المقدس کرانه باختری و در سرتاسر منطقه ارائه میدهد بدون کار این سازمان ارائه چنین کمک ها و خدماتی از جمله آموزش مراقبتهای بهداشتی و توزیع سوخت در غزه و کرانه باختری به شدت تحت تأثیر قرار خواهد گرفت و یا غیر ممکن خواهد بود که پیامدهای ویرانگری بر وضعیت انسانی که در حال حاضر بحرانی و به سرعت در حال وخامت است به ویژه در شمال غزه خواهد داشت .
وزیر خارجه انگلیس تصریح کرد که تماس تلفنی با وزیر خارجه ایران و وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برقرار ساخته است.
ژاپن به همراه شرکای خود در این بیانیه عنوان کردند: این امر بسیار مهم است که آنروا و سایر سازمانها و نهادهای سازمان ملل بتوانند به طور کامل کمکهای بشر دوستانه و خدمات خود را به کسانی که بیشترین نیاز را دارند ارائه دهند و به طور مؤثر به وظایف خود عمل کنند. ما از دولت اسرائیل میخواهیم که به تعهدات بین المللی خود پایبند باشد امتیازات و مصونیتهای UNRWA را دست نخورده نگه دارد و به مسئولیت خود برای تسهیل کمکهای بشر دوستانه به طور کامل سریع ایمن و بدون مانع در تمام اشکال و همچنین ارائه خدمات اساسی به شدت مورد نیاز به جمعیت غیر نظامی عمل نماید.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.