واکنش علی ربیعی به نتیجه یک نظرسنجی/ وقت آن نرسیده که در سیاست‌های رسانه‌ای و فرهنگی تجدیدنظر شود؟ + عکس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۱۱۹۵۵ سایت خوان

ایرنا : دستیار اجتماعی رئیس جمهور با اشاره به نتایج برخی نظرسنجی‌ها در مطلبی در شبکه پیام‌رسان ایکس نوشت: آیا وقت آن نرسیده که در سیاست‌های خبری، رسانه‌ای، فرهنگی و سینما تجدیدنظر شود؟

واکنش علی ربیعی به نتیجه یک نظرسنجی/  وقت آن نرسیده که در سیاست‌های رسانه‌ای و فرهنگی تجدیدنظر شود؟ + عکس

علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیس جمهور با اشاره به نتایج برخی نظرسنجی‌ها در مطلبی در شبکه پیام‌رسان ایکس نوشت: مدت هاست که همه سنجش‌ها و شواهد نشان می‌دهد که متاسفانه #مرجعیت_خبری از داخل کشور به بیرون مرزها انتقال یافته است.

171440915

وی افزود: سنجشی که اخیرا ایسپا، در مورد استفاده از فیلم‌ها و سریال‌های مورد علاقه مخاطبین منتشر کرده، حاکی از آن است که علاقه به محتواهای تفریحی و تماشای فیلم نیز، دیرزمانی است که به تولیدات خارج از مرزهای ایران سوق پیدا کرده است.

دستیار اجتماعی رئیس جمهور اظهار داشت: آیا وقت آن نرسیده که در سیاست‌های خبری، رسانه‌ای، فرهنگی و سینما تجدیدنظر شود؟

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن