پیش بینی وقوع سیل در این استان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۱۱۵۹۵ سایت خوان

ایرنا : طی روزهای ابتدایی هفته آینده در مناطق شمالی، مرکزی و غربی استان کرمان رگبار باران مورد انتظار است.

پیش بینی وقوع سیل در این استان

اداره کل هواشناسی کرمان اعلام کرد که از امروز(چهارشنبه) تا اوایل هفته آینده افزایش ابر، بارش باران، بروز سیلاب و وزش باد پدیده‌های غالب جوی در سطح استان خواهد بود.

در اطلاعیه این اداره کل آمده است: روزهای چهارشنبه تا جمعه در نیمه جنوبی و مرکزی استان رگبار و رعد و برق و وزش تند بادهای لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود.

طبق این اطلاعیه، بیشینه بارش روز پنجشنبه خواهد بود و با توجه به نوع بارش ها جاری شدن روان‌آب از بالا دست و سیلابی شدن مسیل‌ها در مناطق مذکور محتمل است.

خبر مرتبط
۳ نقطه تهران در وضعیت قرمز/ شهروندان مراقب باشند

پایتخت در ۲۴ ساعت گذشته با ثبت شاخص ۹۷ کیفیت هوای قابل قبول را تجربه کرد و امروز - چهارشنبه ۱۸ مهرماه- کیفیت هوا ناسالم برای گروه‌های حساس است و شاخص آلودگی هوا روی عدد ۱۰۴ قرار دارد.

براساس این اطلاعیه، طی روزهای ابتدایی هفته آینده نیز در مناطق شمالی، مرکزی و غربی استان رگبار باران مورد انتظار است.

طبق اعلام هواشناسی کرمان طی ۲۴ساعت گذشته لاله‌زار در شهرستان بردسیر با دمای یک درجه خنک‌ترین نقطه و کهنوج با دمای ۳۸ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین منطقه استان کرمان بودند.

دمای کلانشهر کرمان نیز امروز در خنک‌ترین ساعت هفت درجه بوده و در گرم‌ترین ساعت ۲۷ درجه خواهد بود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن