مفقود شدن ۱۵ نفر بر اثر سیلاب در هلیل رود جیرفت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۰۸۸۹۳ سایت خوان

مهر : رئیس مرکز فوریت‌های دانشگاه علوم پزشکی شهرستان جیرفت از تماس و اطلاع رسانی به مرکز اورژانس ۱۱۵ در پی غرق شدن ۱۵ نفر در بخش مرکزی جیرفت خبر داد.

مفقود شدن ۱۵ نفر بر اثر سیلاب در هلیل رود جیرفت

جواد افشارمنش، رئیس مرکز فوریت‌های دانشگاه علوم پزشکی شهرستان جیرفت افزود: در تماسی که ساعت ۱۶ عضر دوشنبه با مرکز هدایت و مدیریت عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گرفته شد اعلام می‌شود ۱۵ نفر در سیلاب رودخانه هلیل در منطقه عنایت آباد جیرفت دچار مشکل شده اند که بلافاصله تیم‌های امدادی اورژانس به منطقه حادثه اعزام شدند.

میثم امیری، بخشدار مرکزی جیرفت از اعزام گروه‌های امدادی هلال احمر جیرفت دهیاری‌های بخش مرکزی و اکیپ‌های مردمی برای عملیات جست و جو در منطقه حادثه خبر داد و گفت: در حال حاضر جسد ۷ نفر از جان باختگان حادثه رودخانه هلیل جیرفت پیدا شده است و کار عملیات و جست و جو برای یافتن دیگر قربانیان احتمالی با حضور نیروهای امدادی در منطقه در حال انجام است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن