قالیباف عصبانی شد/ هیچ مسئولی حق ندارد حادثه معدن را اقتضای کار بداند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۰۶۸۲۵ سایت خوان

ایسنا : رییس مجلس تاکید کرد: آیین نامه ایمنی در معادن مصوب سال ۱۳۹۱ زینتی و صوری نیست و باید مو به مو و با دقت رعایت شود.

قالیباف عصبانی شد/ هیچ مسئولی حق ندارد حادثه معدن را اقتضای کار بداند

محمدباقر قالیباف در ابتدای جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس در نطق پیش از دستور خود گفت: حادثه معدن طبس عمیقا قلب ما و ملت شریف ایران را به درد آورده است. هیچ کارفرما و یا مسئولی حق ندارد هر سطحی از حوادث دردآور این‌چنینی را اقتضای کار و یا غیرقابل اجتناب بداند.

وی افزود: کمیسیون صنایع مجلس و آقای نیکزاد به عنوان نماینده ویژه اینجانب به همراه نماینده طبس در میدان در روند تصمیم گیری ها و فرایند امدادرسانی نظارت کرده و گزارش دقیق از علل وقوع حادثه تهیه خواهند کرد؛ در این زمینه بدون کوچکترین مماشات به نمایندگان ملت و مردم شریف ایران گزارش خواهیم داد.

رییس مجلس تاکید کرد: آیین نامه ایمنی در معادن مصوب سال ۱۳۹۱ زینتی و صوری نیست و باید مو به مو و با دقت رعایت شود.

خبر مرتبط
آمار جان باختگان حادثه معدن طبس افزایش یافت

حمدعلی آخوندی امروز سه شنبه ۳ مهر اظهار کرد: حادثه معدن طبس تا این لحظه ۳۸ نفر فوتی داشته و هنوز ۱۱ کارگر دیگر در معدن محبوس هستند و تلاش ها برای خروج آنها ادامه دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن