پایتخت در این روزها خنک می‌شود/استقرار هوای گرم تا سه‌شنبه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۰۶۲۱۱ سایت خوان

ایرنا : اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: براساس پیش‌بینی‌های انجام شده مردم پایتخت تا روز سه‌شنبه هفته جاری هوای به نسبت گرم را تحمل خواهند کرد اما روزهای چهارشنبه و پنجشنبه و در واقع آخرهفته کاهش نسبی دمای هوا برای این استان پیش‌بینی شده است.

پایتخت در این روزها خنک می‌شود/استقرار هوای گرم تا سه‌شنبه

براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، براساس تحلیل الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، وضعیت جوی این استان در سه روز آینده آسمانی صاف تا کمی ابری، گاهی همراه با وزش باد و در نواحی پرتردد شهری در بعضی ساعات با غبار رقیق محلی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

همچنین براساس این پیش‌بینی‌ها از روز چهارشنبه تا پنجشنبه هفته جاری، آسمان کمی ابری، گاهی همراه با افزایش ابر و در ارتفاعات استان تهران در برخی ساعات رگبار پراکنده باران موردانتظار است.

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: همچنین از بعدازظهر سه‌شنبه تا روز پنجشنبه در پاره‌ای نقاط به ویژه در بخش‌های غربی و جنوبی، گاهی وزش باد شدید، خیرش گرد و خاک محلی یا انتقال گرد و خاک از استان‌های همجوار و کاهش دید افقی قابل پیش‌بینی است.

طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته از سوی اداره کل هواشناسی استان تهران تا روز سه‌شنبه ‌افزایش نسبی دما و روزهای چهارشنبه و پنجشنبه کاهش دما در سطح این استان مورد انتظار است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن