شکایت نامه لبنان علیه اسرائیل به شورای امنیت تقدیم می‌شود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۰۵۶۷۹ سایت خوان

مهر : نماینده دائم لبنان در سازمان ملل علیه اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کند.

شکایت نامه لبنان علیه اسرائیل به شورای امنیت تقدیم می‌شود

«عبدالله بوحبیب» وزیر خارجه لبنان به نماینده دائم این کشور در سازمان ملل ابلاغ کرده که یک شکایت نامه علیه رژیم صهیونیستی به شورای امنیت تقدیم کند.

این اقدام لبنان بعد از آن صورت می‌گیرد که رژیم صهیونیستی با دستکاری سیستم‌های ارتباطی در لبنان و انفجار آنها باعث شهادت ۳۲ تن و زخمی شدن بیش از چهار هزار تن شد.

خبر مرتبط
واکنش سازمان ملل به انفجار پیجرها در لبنان/زمان تشکیل جلسه شورای امنیت

شورای امنیت فردا - جمعه - جلسه‌ای را به منظور بررسی موضوع انفجارهای تروریستی در لبنان که در جریان آن هزاران تن زخمی و چندین نفر به شهادت رسیدند، تشکیل می‌دهد.

سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان این عملیات تروریستی رژیم صهیونیستی را به مثابه اعلان جنگ توصیف کرد.

این در حالی است که رسانه‌های عبری زبان اذعان کردند که با وجود انفجار دستگاه‌های ارتباطی در لبنان و زخمی شدن تعدادی از نیروهای حزب الله، مقاومت لبنان باز هم به عملیات موشکی و پهپادی خود در مناطق شمالی اراضی اشغالی ادامه می‌دهد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن