آسمان کرمان غبارآلود می‌شود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۰۱۴۹۸ سایت خوان

ایرنا : اداره کل هواشناسی کرمان از افزایش میزان انتقال ریزگرد در این استان خبر داد.

آسمان کرمان غبارآلود می‌شود

طبق بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز (جمعه) جوی نسبتا پایدار و آرام برای بیشتر مناطق این استان خواهیم داشت.

طبق این اطلاعیه، از فردا بر میزان انتقال ریزگرد به استان افزوده خواهد شد، همچنین طی روزهای دوشنبه تا چهارشنبه با افزایش وزش باد نسبتا شدید تا شدید برای نوار شرقی و برخی مناطق شمالی، شمال غربی و غربی استان پیش‌بینی می‌شود، لذا در این مدت خیزش گرد و خاک، افزایش غلظت غبار و کاهش کیفیت هوا برای مناطق مذکور دور از انتظار نیست.

خبر مرتبط
آخرین وضعیت دریاچه ارومیه و تالاب میانکاله/مساله گرد و غبار در کشور حل می شود؟

رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: تاکید رییس جمهور شهید بر توازن بود و ایشان در کنار تمامی راهبردهای کلان کشور حفاظت از محیط زیست را در اولویت قرار می دادند.

طبق اعلام هواشناسی استان کرمان، صبح امروز ، کرمان با ثبت حداقل دمای ۹.۶ درجه سانتیگراد پس از شهرکرد با دمای ۷.۷ درجه خنکترین صبح را در بین مراکز استان های کشور داشته است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن