کنعانی: حمایت آمریکا از جنایات اسرائیل قابل پیگیری حقوقی است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۰۹۵۵۳۸ سایت خوان

ایسنا : کنعانی تاکید کرده «دولت آمریکا با همین منطق پوچ و دروغین، نسل‌کُشی فلسطینیان را حمایت مالی، تسلیحاتی و سیاسی می‌کند».

کنعانی: حمایت آمریکا از جنایات اسرائیل قابل پیگیری حقوقی است

کنعانی روز پنجشنبه در پیام در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «‌رژیم صهیونیستی ظرف ۱۰ ماه، ۴۰ هزار نفر انسان و شهروند بی‌گناه فلسطینی از جمله حدود ۱۵ هزار کودک را در نوار ‎غزه کشته و بیش از ۱۰۰ هزار نفر را مجروح کرده و هزاران نفر نیز زیر آوارها مدفون و مفقود هستند؛ آن‌وقت مقامات آمریکایی وقیحانه فلسطینی‌ها و گروه‌های مقاومت آن را "تروریست" می‌خوانند و دولت آمریکا می‌گوید به دفاع از اسرائیل در مقابل "تروریست‌ها" متعهد است!».

او تاکید کرده که «دولت آمریکا با همین منطق پوچ و دروغین، نسل‌کُشی فلسطینیان را حمایت مالی، تسلیحاتی و سیاسی می‌کند».

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران، رژیم صهیونیستی را یک «رژیم تروریستی نژادپرست» توصیف کرده که «طی چندین دهه با حمایت تمام عیار غرب به‌ویژه دولت آمریکا مشغول نقض فاحش و نظام‌مند حقوق اولیه، طبیعی و انسانی ملت فلسطین و "جنایت علیه بشریت" است».

کنعانی در پایان نوشت: این نه فقط یک رسوایی دائمی و پاک نشدنی برای دولت آمریکا، بلکه یک مسئولیت بین‌المللی با قابلیت پیگیری حقوقی است!».

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن