دستگیری عاملان حمله به بیمارستان هفتم تیر

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۰۹۳۳۶۲ سایت خوان

ايسنا : فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری پنج متهم به درگیری و تخریب بیمارستان هفتم تیر شهرری خبر داد.

دستگیری عاملان حمله به بیمارستان هفتم تیر

سرهنگ محمدقاسم طرهانی با اشاره به جزئیات این پرونده گفت: درپی اعلام درگیری منجر به ضرب و جرح در بیمارستان هفت تیر شهرری مأموران انتظامی به محل اعزام شدند.

وی افزود: وقوع نزاع و درگیری با سلاح سرد بین تعدادی از اراذل و اوباش موجب ایجاد تنش و سلب آسایش بیماران و کادر درمانی در این مرکز درمانی و برهم زدن آسایش و امنیت شهروندان شد.

رئیس پلیس شهرستان ری اعلام داشت: بلافاصله تیمی از مأموران پلیس در سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی شهرستان ری اقدامات تخصصی خود را آغاز کردند و در نهایت مشخصات پنج متهم که عامل اصلی درگیری بودند، شناسایی شدند.

طرهانی گفت: با هماهنگی مقام قضائی تیم های عملیات به محل اختفاء متهمان در جنوب تهران اعزام و در چندین عملیات جداگانه متهمان را دستگیر و به مقر پلیس منتقل کردند.

وی امنیت شهروندان خط قرمز پلیس دانست و گفت: به هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد که عده‌ای هنجار شکن با رفتارهای قانون گریزانه خود،آسایش مردم و امنیت عمومی را خدشه دار کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن