دیدار مهم رئیس بانک مرکزی با مسعود پزشکیان + عکس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۰۸۸۶۰۶ سایت خوان

جماران : رئیس بانک مرکزی گفت: دکتر پزشکیان سوالاتی را مطرح کردند و قرار است جلسات دیگری با تیم اقتصادی ایشان برگزار شود.

دیدار مهم رئیس بانک مرکزی با مسعود پزشکیان + عکس

محمدرضا فرزین رئیس بانک مرکزی، پس از دیدار با دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب، گفت: در این جلسه تلاش کردم وضعیت بانک مرکزی، وضعیت ارزی، پولی و بانکی را خدمت آقای دکتر ارائه کنم. ایشان نیز در خصوص موضوعات کنونی کشور  و وضعیت بانک مرکزی سوالاتی داشتند و بنده هم پاسخ دادم. بطور کلی جلسه با ارزیابی ایشان در خصوص موضوعات ارزی، پولی و بانکی گذشت.

وی افزود: دکتر پزشکیان سوالاتی را مطرح کردند و قرار است جلسات دیگری با تیم اقتصادی ایشان برگزار شود.

خبر مرتبط
پزشکیان: خودم را به شما و حرف‌هایی که زده‌ام متعهد می‌دانم/ انتخاب مسئولان برای ما معضل شده است

پزشکیان با بیان اینکه انتخاب مسئولین برای ما معضل شده است چراکه شعار دادیم آدم‌های برتر را انتخاب می‌کنیم و به همه می‌گوییم کمک کنید و همه هم آدم‌های خودشان را معرفی می‌کنند، گفت: قدم اول این است که کابینه‌ای روی کار بیاید که وفاق ملی داشته باشد. باید آن شعاری می‌دادیم که مملکت با یک گروه و جناح اداره نمی‌شود، خودمان به آن پایبند باشیم.

جلسه‌ی رئیس بانک مرکزی با رئیس جمهور منتخب در خصوص موضوعات ارزی، پولی و بانکی/ فرزین: دکتر پزشکیان سوالاتی را مطرح کردند و قرار است جلسات دیگری با تیم اقتصادی ایشان برگزار شود

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن