ظریف: ایران با رئیسجمهور منتخب متحدتر، مصصمتر و آمادهتر است
![ظریف: ایران با رئیسجمهور منتخب متحدتر، مصصمتر و آمادهتر است](https://cdn.donya-e-eqtesad.com/thumbnail/SzEcBcjRJg0X/QHn8O9nsSzT8qCU7RegsN6Pbb5v74eEtbKeSOh05RaZCRCPo6kYZSEt7TZyzEhnm/MixCollage-06-Jul-2024-11-41-PM-3579.jpg)
وزیر امور خارجه پیشین جمهوری اسلامی ایران در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «پس از یک کارزار نفسگیر انتخاباتی، مردم ایران نظر خود را بیان کردند.
وزیر امور خارجه دولت یازدهم و دوازدهم اظهار داشت: مسعود پزشکیان رئیس جمهور همه مردم ایران است هم کسانی که به ایشان رأی دادند و کسانی که به رقیب ایشان رأی دادند.
ایران با رئیسجمهور منتخب پزشکیان، برای مقابله با چالشها، تقویت روابط خود با همسایگان و بازیابی نقش خود در نظم جهانی نوظهور، متحدتر، مصصمتر و آمادهتر است.
جهان باید با احترام متقابل، شرایط برابر و به رسمیت شناختن نقش ایران در جهان، به ما گوش فرا دهد و با ما وارد تعامل شود.»
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.