از زمان آغاز جنگ غزه چند درصد اسرائیلی ها مهاجرت کرده اند؟مقصد مهاجران اسرائیلی کجاست؟

 روزنامه معاریو در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، اسرائیل دیگر محل امنی محسوب نمی‌شود و خبری از شاخص ثبات و امنیت در آن وجود ندارد و همین امر باعث شد تا اسرائیلی‌های زیادی خروج قطعی (مهاجرت معکوس) را در دستور کار خود قرار بدهند.

براساس داده‌های سازمان جمعیت و مهاجرت اسرائیل، بیش از نیم میلیون اسرائیلی خروجی قطعی از (فلسطین اشغالی) داشته و از زمان خروج شان پس از جنگ ۷ اکتبر گذشته در نوار غزه دیگر باز نگشته‌اند.

براساس نظر سنجی انجام گرفته ۳۳ درصد از ساکنان (فلسطین اشغالی) اعلام کرده‌اند که به فکر مهاجرت و انتقال برای زندگی در در اروپا یا آمریکایی هستند، آنها یکی از دلایل این تصمیم خود را حضور کابینه افراطی نتانیاهو و سیاست‌های آن که مقبولیت داخلی ندارد، عنوان کرده‌اند.

معاریو همچنین فاش کرد، دست کم نیمی از جمعیت اسرائیلی‌ها گذرنامه‌های کشورهای اصلی خود را در اختیار دارند و همواره خود را برای خروج از (فسطین اشغالی) آماده می‌بینند.

خبر مرتبط
آمریکا جنگ اسرائیل و لبنان را محتمل می داند/ قربانی این جنگ کیست؟

وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که با وجود اینکه هیچ کدام از طرفین خواهان جنگ نیستند، ممکن است این اتفاق در لبنان بیافتد.

این رسانه همچنین خبر داد، تا سال ۲۰۲۰ بیش از ۷۵۶ هزار یهودی با مهاجرت معکوس به خارج از (فلسطین اشغالی) رفتند، علت این اقدام آنها بحرانی بودن شرایط اقتصادی، نبود برابری و نا امیدی نسبت به آینده اسرائیل به دلیل به بن بست رسیدن روند سازش اعلام شده است، علاوه بر آن این رسانه از عملیات مقاومت فلسطین طی سال‌های گذشته به عنوان یکی از عوامل افزایش انگیزه اسرائیلی‌ها برای فرار از سرزمین‌های اشغالی ذکر کرد.

در این گزارش تاکید شده است که آلمان، فرانسه، بریتانیا، کانادا، قبرس، اسپانیا، آمریکا و استرالیا به ترتیب بیشترین محبوبیت مهاجرت را در میان اسرائیلی‌ها داشته است.

آمارها نشان می‌دهند میزان تمایل اسرائیلی‌ها برای دریافت تابعیت فرانسه طی مدت اخیر (دو ماه گذشته) ۱۳ درصد افزایش یافته است در حالی که به گفته مسئولین دولت پرتغال شمار درخواست‌های کسب تابعیت اسرائیلی‌ها از این کشور ۶۸ درصد افزایشرا نشان می‌دهد، کشورهای لهستان و آلمان نیز هر یک ۱۰ درصد افزایش را در این رابطه به ثبت رسانده‌اند.

خبر مرتبط
نیاز به نیروی نظامی فوری در ارتش اسرائیل/ کمبود شدید نیروی نظامی

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعتراف کرد در حال حاضر و در شرایط جنگی ما به بیش از ۱۰ هزار نیروی نظامی فوری نیاز داریم.

پایگاه خبری زیمان یسرائیل نسخه عبری پایگاه خبری تایمز آو اسرائیل نیز در گزارشی تاکید کرد حدود ۵۵۰ هزار نفر از اسرائیلی‌ها طی شش ماهه اول از جنگ علیه غزه از اینجا گریخته و هنوز به (فلسطین اشغالی) باز نگشته‌اند.

به نوشته این رسانه عبری زبان، آنچه که به عنوان فرار موقت اسرائیلی‌ها در جریان جنگ تعبیر می‌شد امروز به یک رویکرد دائم و مهاجرت دائم تبدیل شده است.

براساس آخرین آمار جمعیتی که آوریل گذشته در رژیم صهیونیستی منتشر شد، جمعیت اسرائیل ۹.۹ میلیون نفر است که دو میلیون فلسطینی ساکن مناطق ۱۹۴۸، ۴۰۰ هزار فلسطینی ساکن بخش شرقی بیت المقدس و ۲۰ هزار سوری ساکن جولان نیز جزو این آمار محسوب می‌شوند.

در همین راستا شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم در وبگاه خود در گزارشی خبر داد، به دلیل استنکاف شمار زیادی از اسرائیلی‌ها نسبت به خروج از کانادا، دولت کانادا تصمیم گرفت مدت اقامت موجود در ویزاهای خود را افزایش دهد، در حالی که هزاران نفر از اسرائیلی‌ها قصدی برای بازگشت ندارند.

در این گزارش آمده است، از ابتدای جنگ دولت کانادا مسیر منحصر به فردی برای اسرائیلی گشود که به آنها اجازه می‌داد ویزایی سه ماه را بدون هیچ محدودیت شغلی یا آموزشی به دست آورند، بعد از ان هم در اقدامی منحصر به فرد پیش از پایان این مدت اعتبار اقامت این ویزاها را تا جولای ۲۰۲۵ تمدید کرد تا در حال حاضر شاهد حضور صدها هزار اسرائیل به کانادا باشیم که هزاران نفر از آنها در حال تدارک برای انتقال دائمی هستند.

این رسانه عبری زبان به نقل از منابع آگاه خبر داد، ارزیابی‌ها موجود نشان می‌دهند که هزاران نفر از اسرائیلی‌ها از زمان فراهم شدن این مسیر به کانادا رفته‌اند و برخی دیگرنیز به طور دائم در این کشور مستقر شده است.

مگال هاریل که در کانادا اقامت داشته و یک سایت در شبکه اینترنت برای راهنمایی اسرائیلی‌ها جهت مهاجرت به کانادا راه اندازی کرده و به شکل داوطلبانه به آنها برای این انتقال کمک می‌کند، در این رابطه گفت: ما بارها تاکید کرده‌ایم که این مسیر هر آن می‌تواند بسته شود، پس هر کسی که می‌خواهد به کانادا بیاید باید عجله نماید.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.