حمله اوربان به موضع اتحادیه اروپا در جنگ روسیه و اوکراین

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۰۸۱۹۸۸ سایت خوان

ایرنا : نخست‌وزیر مجارستان اظهار داشت: رهبری اتحادیه اروپا در تلاش است تا این بلوک را به خصومت در اوکراین بکشاند تا روسیه را شکست دهد.

حمله اوربان به موضع اتحادیه اروپا در جنگ روسیه و اوکراین

ویکتور اوربان در مقاله‌ای برای روزنامه «Magyar Nemzet» نوشت: مردم اروپا به جای صلح، نظم و توسعه، شاهد «جنگ، مهاجرت و افول صلح» هستند.

خبر مرتبط
انتقاد اوربان از ورود رهبران اروپایی به جنگ روسیه و اوکراین

نخست‌وزیر مجارستان گفت که رهبران اروپایی وارد جنگ اوکراین شده‌اند و آنها این جنگ را جنگ خود می‌دانند و با آن همچون جنگ خود مبارزه می‌کنند.

نخست‌وزیر مجارستان افزود: موضوع بدتر این است که اندیشه پوچ دولتمردان بروکسل منجر به تصمیم‌گیری‌های سیاسی بدی در سال‌های اخیر شده است.

وی ادامه داد: اروپا به طور فزاینده‌ای به جنگی کشیده می‌شود که برای این قاره هیچ منفعتی ندارد و به راحتی می‌تواند همه چیز را در آن از دست بدهد.

اوربان خاطرنشان کرد که «دولتمردان بروکسل خواهان این جنگ هستند، آن را جنگ خود می‌دانند و می‌خواهند روسیه را شکست دهند.حتی اگر اروپا نه نیرو و نه تمهیدات لازم برای آن را داشته باشد.»

خبر مرتبط
دیدار ترامپ و اوربان بایدن را عصبانی کرد

رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ را به دلیل دیدار با ویکتور اوربان در فلوریدا مورد انتقاد قرارداد.

نخست‌وزیر مجارستان اظهار داشت: در حالی که پول اروپایی‌ها به اوکراین فرستاده می‌شود، تحریم‌ها شرکت‌های اروپایی را گرفتار، تورم را افزایش و میلیون‌ها شهروند اروپایی را در مشکلات مالی قرار داده‌ است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن