آخرین خبر از وضعیت سلامت کارگران کارخانه لاستیک سازی شهریار
مهر : فرماندار شهریار با اشاره به وقوع حادثه حریق در کارخانه لاستیک سازی از سلامتی کامل تمامی کارگران این کارخانه خبر داد.
علیرضا فاتحی نژاد، شامگاه دوشنبه در حاشیه حضور در محل اطفای حریق کارخانه لاستیک سازی در جمع خبرنگاران گفت: مقداری از اقلام تولیدی کارخانه لاستیک سازی دچار حریق شده بود که با همکاری کارگران کارخانه و نیروهای آتش نشانی اطفا حریق صورت گرفت.
رییس اورژانس استان تهران اعلام کرد که تعداد مصدومان آتش سوزی جاده شهریار به ۸۳ نفر رسید.
فرماندار شهریار ادامه داد: خسارت محدود و جزئی به برخی از تولیدات کارخانه وارد شده بود که با تلاش نیروهای آتش نشانی و کارگران اطفا حریق شد.
فاتحی نژاد افزود: در جریان اطفا حریق تعدادی از نیروهای کارخانه که به صورت خودجوش با عوامل آتش نشانی در اطفا حریق همکاری میکردند به دلیل استنشاق دود ناشی از آتش سوزی و ارتباط با آتش دچار سوختگی جزئی شدند.
فرماندار شهرستان شهریار بیان کرد: تعدادی از این کارگران به صورت سرپایی مداوا و تعدادی نیز به بیمارستانهای اطراف منتقل شدند و هم اکنون تمامی کارگران حادثه دیده از بیمارستان مرخص شده و در سلامت کامل هستند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.