کنعانی بیانیه مشترک آمریکا و فرانسه علیه ایران را محکوم کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۰۷۷۱۵۷ سایت خوان

ايسنا : سخنگوی وزارت امور خارجه بیانیه مشترک رؤسای‌جمهور آمریکا و فرانسه رامحکوم کرد و آن را مردود دانست.

کنعانی بیانیه مشترک آمریکا و فرانسه علیه ایران را محکوم کرد

ناصر کنعانی در یک موضع گیری رسانه ای در بعدازظهر روز دوشنبه، مفاد ضدایرانی این بیانیه را بی‌پایه و اساس و دارای اهداف و انگیزه‌های سیاسی و در ادامه سیاست‌های شکست‌خورده پیشین دانست.

خبر مرتبط
کنعانی آسان‌ترین روش برای توقف جنگ اسرائیل علیه غزه را اعلام کرد

سخنگوی وزارت خارجه تحریم کالاها و شرکت‌های اسرائیل را آسان‌ترین کار اما بسیار مؤثر درقبال بی‌عملی دولت‌ها و شورای امنیت سازمان ملل متحد نسبت به توقف جنایات جنگی اسرائیل علیه فلسطینیان دانست.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی افزود: همان‌طور که بارها گفته‌ایم، جمهوری اسلامی ایران به همکاری فنی با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در چارچوب حقوق و تکالیف بین‌المللی و بر اساس معاهده عدم اشاعه و موافقتنامه پادمان پایبند است.

وی ادامه داد: نقش شناخته‌شده جمهوری اسلامی ایران در ایجاد و تحکیم ثبات و امنیت در منطقه و جهان و مبارزه با گروه‌های تروریستی در راستای تقویت امنیت بین‌المللی غیرقابل‌انکار است ،همچنین از ابتدای منازعه اوکراین تاکنون، همواره سیاست اصولی و روشن جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر حمایت از حل و فصل سیاسی اختلافات دو طرف بوده است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: بسیار مضحک است که حامیان رژیم کودک‌کُش اسرائیل که حدود ۱۵ هزار کودک و هزاران زن فلسطینی را طی ۸ ماه قتل عام و سلاخی کرده و نیز سرکوب کنندگان دانشجویان و شهروندان معترض به جنایات جنگی رژیم اسرائیل، به خود اجازه می‌دهند که به دیگران درس اخلاق و حقوق بشر دهند.

کنعانی افزود: به رئیس‌جمهور فرانسه توصیه می‌کنیم در چارچوب اظهارات اخیرش مبنی بر ضرورت تلاش اروپا برای عدم دنباله‌روی از ایالات متحده آمریکا به‌ویژه در حوزه دفاعی و امنیتی، دنباله‌روی فرانسه از سیاست‌های خصمانه و ضدایرانی دولت آمریکا در قبال ایران را نیز اصلاح کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن