تهدید جدی قانونگذاران جمهوری خواه علیه بایدن
«کوری میلز» قانونگذار جمهور خواه قطعنامه استیضاح جو بایدن رئیس جمهور را مطرح کرد که در آن او را به سوءاستفاده از قدرت متهم کرده است.
نخستوزیر اسرائیل از توقف ارسال سلاح از سوی آمریکا انتقاد کرد و گفت: بایدن با توقف ارسال سلاح به اسرائیل مرتکب اشتباه شد
به نقل از پایگاه خبری هیل، وی همچنین گفت که قصد دارد تا این روند را امروز (جمعه) پیگیری کند.
چندین قانونگذار جمهوری خواه استیضاح را به عنوان راه قانونگذاری ایده آل مطرح کرده اند، سناتور تام کاتن گفت که مجلس چاره ای جز استیضاح بایدن ندارد.
اعلام این اقدام توسط این قانونگذار در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) کمتر از 24 ساعت پس از آن انجام شد که بایدن در مصاحبهای با شبکه خبری سی.ان.ان گفت، ایالات متحده ارسال تسلیحات مانند بمب و گلوله توپ را به اسرائیل در صورتی متوقف میکند که اسرائیل به هشدارهای آمریکا در اجتناب از جنگی تمام عیار در رفح، جنوب غزه بی اعتنایی کند.
میلز در قطعنامه خود رفتار بایدن در مورد رفح را با شرایط مربوط به نخستین استیضاح ترامپ در عدم ارسال تسلیحات به اوکراین یکی دانسته است.
بایدن در مصاحبهای با شبکه سی.ان.ان در پاسخ به این سوال که آیا بمبهای ساخت آمریکا که به اراضی اشغالی ارسال شدند، غیرنظامیان را در آنجا به قتل رسانده یا خیر، در اشاره ضمنی به بمبهای ۲۰۰۰ پوندی که بایدن به دلیل استفاده رژیم صهیونیستی از آنها در کشتار غیرنظامیان، ارسال آنها را موقتا متوقف کرده، گفت: در غزه غیرنظامیانی در نتیجه این بمبها و شیوههای دیگری که مناطق مسکونی هدف قرار گرفتند، به قتل رسیدند.
بایدن در این مصاحبه تاکید کرد، در صورتی که نتانیاهو دستور حمله گسترده به شهر رفح را صادر کند، آمریکا ارسال برخی محمولههای تسلیحاتی خود به اراضی اشغالی را متوقف خواهد کرد.
رئیس جمهور آمریکا در ادامه ضمن تاکید دوباره بر «پایبندی آمریکا به حصول اطمینان در خصوص امنیت اسرائیل و توان پاسخ آن به حملاتی که از خاورمیانه انجام میشود»، گفت: آمریکا به ارسال تسلیحات پدافندی از جمله سیستم پدافند هوایی (گنبد آهنین) برای اسرائیل ادامه خواهد داد، اما در صورت آغاز حمله زمینی گسترده به رفح، ارسال سلاحهای دیگر که در طول تاریخ از آنها برای مقابله با شهرها استفاده میشد، متوقف خواهد شد.
اقدام دولت آمریکا برای جلوگیری از فروش تسلیحات به تل آویو با واکنش قانونگذاران طرفدار این رژیم در هر دو حزب مواجه شده است. براد اشنایدر، نماینده مجلس نمایندگان در بیانیهای گفت که «عمیقاً نگران این تصمیم» و همچنین اظهارات رئیسجمهور در مورد توقف کمکهای امنیتی به اسرائیل است.
بت ون دوین روز پنجشنبه قانون حمایت فوری از اسرائیل را معرفی کرد که مستلزم انتقال برخی تسلیحات به این رژیم ظرف 30 روز پس از تهیه است. ون دوین در بیانیهای گفت: اسرائیل در حال حاضر درگیر جنگ با سازمانی است که هنوز بیش از 100 غیرنظامی را گروگان نگه میدارد. هیچ بهانهای برای این تاخیر وجود ندارد.
با این حال، این لایحه فقط در مورد تسلیحات مورد تایید در بسته کمک خارجی 95 میلیارد دلاری که کنگره در ماه گذشته تصویب کرد، اعمال می شود. محموله هایی که بایدن متوقف کرده بود، توسط قانون قبلی مجاز و تصاحب شده بود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.