لاپید اذعان کرد/ تمام گزینه‌های پیش‌روی اسرائیل بد هستند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۰۵۸۳۲۹ سایت خوان

مهر : رادیو رژیم صهیونیستی به نقل از «یائیر لاپید» نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی و رئیس احزاب مخالف کابینه فعلی این رژیم گزارش داد که «همه چیز در اطراف و داخل اسرائیل در حال فروپاشی است».

لاپید اذعان کرد/ تمام گزینه‌های پیش‌روی اسرائیل بد هستند

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی اذعان کرد که همه چیز برای این رژیم درحال فروپاشی است و تمام گزینه های پیش روی اسرائیل بد هستند.

لاپید طی سخنانی افزود: باید به این کابینه ویرانگر به ریاست نتانیاهو پایان داد و همه گزینه‌های پیش روی اسرائیل بد هستند.

این اظهارات رئیس احزاب مخالف نتانیاهو در حالی است که او پیشتر گفته بود تنها چیری که برای نتانیاهو مهم است، ماندن در منصب نخست‌وزیری و حفظ کرسی خود است.

خبر مرتبط
پیش بینی شکل پاسخ ایران به اسرائیل + فیلم

با هدف قرار گرفتن بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق سوریه توسط جنگنده‌‌‌های اسرائیلی، هفت تن از مستشاران نظامی در غروب دوشنبه ۱۳ فروردین ماه ۱۴۰۳ به شهادت رسیدند.

لاپید ضمن حضور در تظاهرات مقابل کنست در قدس اشغالی افزود: انتخابات زودهنگام برخلاف ادعای نتانیاهو اسرائیل را فلج نمی‌کند چرا که اسرائیل هم‌اکنون با وجود کابینه او فلج شده و از هم فروپاشیده است.

وی خطاب به نتانیاهو تأکید کرد: نبرد با حماس، مذاکره مبادله اسرا، جبهه شمال و اوضاع کابینه به‌علت زمامداری تو فلج و شکست خورده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن