برق گران می‌شود؟/جزئیات تأمین برق در تابستان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۰۴۸۰۴۳ سایت خوان

ایرنا : مدیر عامل شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران گفت: امسال افزایش تعرفه برق نداریم اما بر اساس پیش‌بینی‌ها تابستان آینده از گرم‌ترین تابستان‌ها باشد و هر میزان دمای هوا افزایش یابد میزان مصرف برق هم بیشتر می‌شود.

برق گران می‌شود؟/جزئیات تأمین برق در تابستان

مصطفی رجبی مشهدی در نشست خبری در حاشیه بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران در خصوص وضعیت تامین برق برای تابستان آینده، ادامه داد: پیش‌بینی شده تابستان آینده از گرم‌ترین تابستان‌ها باشد و هر میزان دمای هوا افزایش یابد میزان مصرف برق هم بیشتر می‌شود.

وی ادامه داد: بر این اساس، سناریوهای متعددی برای تابستان آینده تدارک دیده شده تا بتوان تابستانی با برق پایدار داشته باشیم.

خبر مرتبط
تدوین ۱۸۰ برنامه برای مدیریت مصرف برق در تابستان ۱۴۰۳

وزیر نیرو درباره وضعیت مدیریت آب در تابستان گفت: ١٨٠ پروژه و برنامه در گروه‌های مختلف تدوین شده است که یکایک این برنامه‌ها ضامن موفقیت ماست.

سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: این برنامه شامل ۱۸۰ اقدام عملیاتی است که بخشی شامل افزایش ظرفیت نیروگاه‌های جدید و بخشی هم ناشی از همکاری خوب مردم خواهد بود.

وی ادامه داد: چهار هزار و ۵۰۰ مگاوات ظرفیت جدید وارد شبکه برق خواهد شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن