هشدار صادر شد/ جمعه به ارتفاعات نروید

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۰۳۰۸۲۷ سایت خوان

ايسنا : صادق ضیاییان درباره ارتفاعات شمال تهران گفت: طی روز پنجشنبه آسمان این مناطق صاف تا نیمه‌ابری همراه با وزش باد و جمعه اوایل روز صاف تا نیمه ابری، به‌تدریج افزایش ابر و وزش باد شدید، از ظهر آغاز بارش برف و باران و احتمال وقوع رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

هشدار صادر شد/ جمعه به ارتفاعات نروید

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به وزش باد شدید و بارش باران و برف در ارتفاعات گفت: با توجه به آغاز بارش‌ها و افزایش سرعت باد در نیمه‌غربی کشور و ارتفاعات البرز، تا قبل از ظهر روز جمعه (اول دی‌ماه) نسبت به خاتمه برنامه صعود و فرود اقدام کنید.

صادق ضیاییان درباره وضعیت جوی کوهستان‌های کشور طی روزهای پایانی هفته اظهار کرد: طی روز پنجشنبه (۳۰ آذر) استقرار جوی پایدار در بیشتر مناطق کوهستانی کشور، وزش باد و گاهی وزش باد شدید مهمترین پدیده جوی  خواهد بود و طی روز جمعه ( اول دی) نفوذ تدریجی سامانه بارشی از غرب و شمال غرب، افزایش سرعت باد به‌ویژه در نیمه‌غربی کشور و ارتفاعات البرز پیش‌بینی می‌شود که گاهی شدت آن خیلی شدید خواهد بود و به‌تدریج آغاز بارش برف و باران از نیمه‌غربی کشور به‌ویژه از ساعات قبل از ظهر و احتمال رعدوبرق مورد انتظار است.

شیوع بیماری تنفسی در ترکیه/وضعیت مراکز درمانی بحرانی شد+فیلم

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: در چنین شرایطی با توجه به استقرار هوای سرد در مناطق کوهستانی کشور، نسبت به استفاده از پوشش زمستانه و وسایل گرمایشی به‌ویژه برای شب‌مانی اقدام شود همچنین با توجه به وقوع مه تابشی برای ساعات شب و اوایل روز که با کاهش دید افقی و عمودی همراه است در صورت وقوع مه به جهت اجتناب از انحراف از مسیر پیمایش، تا زمان تابش خورشید و رقیق شدن مه از تردد اجتناب شود.

ضیاییان در پایان تصریح کرد: در مناطق شامل حجم برف مناسب، از مسیرهای زمستانه استفاده و  از تردد در مسیرهای تابستانه اجتناب شود همچنین با توجه به آغاز بارش‌ها و افزایش سرعت باد در نیمه‌غربی کشور  و ارتفاعات البرز، تا قبل از ظهر روز جمعه نسبت به خاتمه برنامه صعود و فرود اقدام کنید.

نقش آلودگی هوا در یک بیماری شایع در زنان

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن