تغییر مسیر ۴۶ کشتی در دریای سرخ/ جنوب آفریقا جایگزین شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۰۳۰۲۲۳ سایت خوان

مهر : نشریه بلومبرگ به نقل از منابع عبری اعلام کرد که ۴۶ کشتی در دریای سرخ پس از تهدیدات نیروهای مسلح یمن تغییر مسیر دادند.

تغییر مسیر 46 کشتی در دریای سرخ/ جنوب آفریقا جایگزین شد

 نشریه آمریکایی بلومبرگ اعلام کرد که در پی تهدیدات یمنی‌ها، ۴۶ کشتی به جای انتخاب دریای سرخ برای رسیدن به مقصد (رژیم صهیونیستی)، مسیر خود را به سمت جنوب آفریقا تغییر دادند و ۷۸ کشتی دیگر نیز منتظر رسیدن دستورات لازم هستند.

خبرگزاری رویترز اعلام کرد که نفتکش‌های شرکت کشتیرانی بلژیکی Euronav اعلام کردند به دنبال حملات یمنی‌ها به چند کشتی در دریای سرخ، تا اطلاع ثانوی از عبور از این منطقه اجتناب خواهند کرد.

نیروهای مسلح یمن (انصار الله) اعلام کرد: عملیات نظامی ویژه‌ای را علیه دو کشتی مرتبط با رژیم اشغالگر صهیونیستی انجام داده است.

ارتش یمن (انصار الله) در بیانیه‌ای عنوان کرد که به ممانعت از حرکت کشتی‌ها به سمت بنادر اسرائیلی از طریق دریای سرخ و عرب ادامه می‌دهد.

در خبری مرتبط، البخیتی، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله هشدار داد که اگر آمریکا به یمن حمله کند، از نظر نظامی و اخلاقی شکست خواهد خورد.

البخیتی با اشاره به اینکه نیروهای مسلح یمن، گزینه‌های دردناکی برای پاسخ به هرگونه تجاوز به یمن در اختیار دارند، گفت: ما فقط کشتی‌هایی را هدف قرار می‌دهیم که یا اسرائیلی هستند یا به سمت رژیم صهیونیستی حرکت می‌کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن