بازداشت هفت متهم به طراحی حمله تروریستی در اروپا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۰۲۹۲۳۴ سایت خوان

ایرنا : منابع خبری اعلام کردند که هفت نفر در کشورهای مقام‌های آلمان، دانمارک و هلند به ظن برنامه‌ریزی برای اجرای حملاتی در اروپا بازداشت شدند.

بازداشت هفت متهم به طراحی حمله تروریستی در اروپا

سه مظنون در برلین و یک نفر دیگر در هلند بازداشت شدند. دادستان‌های آلمان پنجشنبه گفتند که این چهار فرد از اعضای حماس هستند اما یک مقام حماس این ادعا را رد کرد.

سامی ابوزهری از مقام‌های حماس به رویترز گفت: ما خبر بازداشت اعضای حماس در دانمارک، آلمان یا هر کشور اروپایی دیگری را رد می‌کنیم. هدف از انتشار این اتهامات تاثیرگذاری بر راهپیمایی‌های حمایت از فلسطین در اروپاست.

همچنین سه تن دیگر در دانمارک و بنا با اتهامات تروریستی بازداشت شدند. هنوز مشخص نیست که آیا بین بازداشت این افراد در دانمارک، هلند و آلمان ارتباطی وجود دارد یا خیر. پلیس دانمارک گفت که بازداشت این افراد در همکاری با شرکای خارجی انجام شد و شبکه افرادی را افشا کرد که برای انجام یک حمله تروریستی آماده می‌شدند. پلیس افزود که در روزهای آینده حضور خود را در خصوصا در کپنهاگ و در اطراف اماکن یهودیان افزایش می‌دهد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن