ریزش سقف دانشگاه/ چه بلایی سر دانشجویان آمد؟ + عکس
ايسنا : عصر روز گذشته(۱۳ آبان) بخش کوچکی از سقف گچی کلاس ۱۲۰ دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه رازی دچار ریزش شد.
بر اثر ریزش بخش کوچکی از سقف یکی از کلاسهای درس دانشگاه رازی کرمانشاه، دو تن از دانشجویان این دانشگاه دچار مصدومیت سطحی شدند.
گوهری معاون دانشجویی دانشگاه رازی در این خصوص گفت: به دنبال ریزش سقف گچی کلاس ۱۲۰ دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه، دو نفر از دانشجویان دچار مصدومیت سطحی شدند.
وی افزود: بلافاصله اورژانس دانشگاه در محل حاضر شد و سریعا اقدامات درمانی صورت گرفت. همچنین برای اطمینان خاطر از سلامت این دانشجویان، آنها به بیمارستان آیت الله طالقانی کرمانشاه اعزام و پس از پانسمان و مداوا، بعد از نیم ساعت از بیمارستان ترخیص شدند.
نابینا شدن پسر جوان بخاطر یک شوخی نامتعارف
گوهری یادآور شد: حال این دو دانشجوی عزیزمان مساعد است.
بر اساس اعلام دفتر امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه رازی، عدم رعایت استانداردهای لازم در سقف گچی کلاس سبب این حادثه شده است.
![]()
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.