خبر خوش وزیر کشور برای زائران اربعین+فیلم

احمد وحیدی با اشاره به توافقات وزرات کشور با طرف عراقی در پیاده‌روی اربعین ‌اظهار داشت: وزارت کشور توافقات بسیار خوبی با دولت عراق داشته به طوری که در حوزه مرزهای ایران و عراق و در حوزه دروازه‌های ورودی در هر دو طرف مرز برای ارائه خدمات دستگاه‌های درمانی و بهداشتی و بالگردها توافقاتی داشته است. 

وی افزود: حضور قوی هلال احمر برای مسائل بهداشت و درمان و پیش‌بینی برای حضور مواکب برای انتقال به موقع امکانات در دو مرز ایران و عراق از جمله توافقات است؛ همچنین با توجه به گرمای هوا در مرزها نیز سایه‌بان‌ها، مه‌پاش‌ها، جت‌فن‌ها و هر امکان دیگری برای مردم عزیز کشور پیش‌بینی شده تا همه دستگاه‌هایی که درگیر‌ند‌ بتوانند با یک شور حسینی کار را دنبال کنند. 

وزیر کشور تصریح کرد: اصل کار در پیاده‌روی اربعین مردم و جریانات مردمی هستند که در ساماندهی و شکل دادن مواکب اقدامات را انجام می‌دهند،این درحالی است که مقدمات کار فراهم شده و امیدواریم امسال یک اربعین باشکوه و بسیار  با عظمتی را در پیش داشته باشیم. 

وحیدی درباره پیش‌بینی تعداد حضور زائران در پیاده‌روی اربعین حسینی‌ خاطرنشان کرد: ترجیح می‌دهم نسبت به حضور زائران پیش‌بینی نداشته باشیم اما هر مقداری که زائران حضور داشته باشند برای ارائه خدمت به آنها آمادگی کامل وجود دارد. 

var timerVideoTwig = setInterval(function() { // check if the script is loaded if ("tavoos_jwplayer_obj" in window) { clearInterval(timerVideoTwig); tavoos_init_player( 'tavoos-XvgVxQMJqYG3', 'https://cdn.donya-e-eqtesad.com/thumbnail/XvgVxQMJqYG3/QHn8O9nsSzSGNGeElzeMGRqZZ6tAR633wbP5F7j8WlrSqX2Q2rxbfvY4JqVcSl2F67cZwrogtXDQpBVfRfAnxA,,/video_2023-08-16_16-15-41_output.mp4-Cover_480.jpg', [ { "file": "https://cdn.donya-e-eqtesad.com/servev2/XvgVxQMJqYG3/aztreVakjSU,/video_2023-08-16_16-15-41_output.mp4-Cover_480.mp4", "type": "mp4", "label": "720p" }, ], 'https://tavoos.net/services/vast/bmX6fhWv-KZlT-Dzsf-CMIx-DAJjjRfJXHM6/2689' ); } }, 500);

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.