پلیس راهور:

تردد موتورسواران در تونل‌های شهری ممنوع است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۹۸۴۹۵۵ سایت خوان

ايسنا : به گفته معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تردد موتورسیکلت در تمامی تونل‌های شهری ممنوع است و موتورسواران اجازه ورود به تونل‌های شهری را ندارند.

تردد موتورسواران در تونل‌های شهری ممنوع است

سرهنگ احسان مومنی با اشاره به ممنوعیت تردد موتورسیکلت از تونل‌های شهری گفت:‌ برابر قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی تردد موتورسیکلت در تمامی تونل‌های شهری ممنوع است و موتورسواران اجازه ورود به تونل‌های شهری را ندارند. این موضوع دلایل مختلفی دارد که مهم‌ترین آن انباشت گازهای آلاینده در داخل تونل‌ها و احتمال واژگونی ناگهانی موتورسیکلت سوار به دلیل مسمومیت و بیهوشی است. این موضوع سبب وقوع  تصادفات بدون برخورد و همچنین برخورد دیگر وسایل نقلیه با موتورسیکلت می‌شود. 

وی ادامه داد:‌ خوب است موتورسیکلت سواران بدانند که در تحقیقاتی که چندی پیش انجام شد، مشخص شد که عبور موتورسیکلت سواران از داخل تونل و عبور از بالای تونل تنها بین پنج تا ۱۰ دقیقه تفاوت زمانی دارد، این تفاوت زمانی در تونل توحید حدود شش دقیقه است و خب سوال اینجاست که چرا موتورسواران جان خود را برای شش دقیقه به خطر می‌اندازند؟

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از موتورسیکلت سواران خواست که از تردد داخل تونل‌ها جدا خودداری کرده و همواره از کلاه ایمنی و استاندارد برای ترددهای خود در سطح شهر استفاده کنند.

مومنی همچنین تاکید کرد که عبور از خط اضطرار و قسمت‌های هاشور خورده در تونل‌های شهری، پل‌ها و بزرگ‌راه‌ها ممنوع است و مشمول جریمه می‌شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن