هلاکت ۳ تروریست انتحاری داعش در عراق

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۹۷۳۳۰۴ سایت خوان

فارس : شبکه «المیادین»، شامگاه امروز (جمعه)، خبر داد که سرویس مبارزه با تروریسم عراق سه تروریست داعشی را که کمربند انتحاری بر تن داشته‌اند، در رشته‌کوه‌های «حمرین» در استان کرکوک (شمال عراق) از پا در آورده است.

هلاکت 3 تروریست انتحاری داعش در عراق

سازمان اطلاعات عراق، عصر امروز، به شبکه المیادین خبر داد که نیروهای این کشور در راستای تکمیل مرحله پنجم عملیات «شمشیرهای حق» گروهی از تروریست‌های داعشی را رشته‌کوه‌های حمرین هدف حمله قرار داده‌اند.

مرحله پنجم عملیات «شمشیرهای حق» در استان‌های دیالی، کرکوک، طوزخرماتو با مشارکت ارتش عراق، نیروهای پیشمرگه، رزمندگان الحشدالشعبی با هدف تعقیب و گریز عناصر گروه تروریستی داعش در عراق ادامه دارد.

یک مقام سازمان اطلاعات عراق به المیادین در این باره گفت: «نیروی هوایی ارتش عراق گروهی از افراد مسلح سازمان داعش را در رشته‌کوه حمرین در شرق عراق هدف قرار دادند.»

«محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق، دیروز، با بیان اینکه «کنترل اوضاع امنیتی مستلزم تداوم آموزش [نیروها] و بالا بردن سطح آمادگی [آن‌ها] است،» به نیروهای سرویس مبارزه با تروریسم عراق درود فرستاد و از آن‌ها تشکر کرد.

این نیروها در آخرین عملیات خود در رشته‌کوه‌های حمرین موفق شده بودند ۲۷ تروریست از اعضای ارشد داعش را از پا درآورند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن