پاسخ انسیه خزعلی به «چرایی ایستادن مربیان مرد روی سکوهای دوم و سوم کشتی آلیش بانوان قهرمانی آسیا»
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری با اشاره به گفتوگوی خود با مربی تیم ملی کشتی آلیش زنان ایران، نوشت: بانوان قهرمانی با وجود پوششی که برخی فکر میکنند مانع تحرک و کسب موفقیت است، توانستند کشورهای بنیانگذار و صاحب سبک این کشتی در آسیای میانه مانند قرقیزستان و ازبکستان را پشت سر بگذارند.
انسیه خزعلی در صفحه توییتر خود درباره رقابتهای کشتی آلیش بانوان قهرمانی آسیا و قهرمانی ایران در این رقابتها نوشت: «امروز با خانم نقیبی مربی کشتی آلیش و استاد دانشگاه که برای کشورمان افتخارآفرینی کرده و ایران را در مقام قهرمانی آسیا قرار دادند صحبت کردم. همینطور با خانم بابایی قهرمان که مدال طلای کشتی را کسب کردند، دو عزیز غیرتمندی که مدالهایشان را به شهیدان هدیه کردند.»
وی در توییت دیگری ادامه داد: «بانوان قهرمانی که با وجود پوششی که برخی فکر میکنند مانع تحرک و کسب موفقیت است توانستند کشورهای بنیانگذار و صاحب سبک این کشتی در آسیای میانه مانند قرقیزستان و ازبکستان را پشت سر بگذارند.»معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری، افزود: «از احترام و استقبال بینظیر از دختران ایرانی تیم کشتی میگفتند و احساس غروری که ناشی از توانمندی با وجود پوششان داشتند؛ امری که بیانگر استقلال رویکرد و نشان پافشاری بر هویت و ارزشهایشان است.»
خزعلی همچنین در توییت دیگری درباره چرایی ایستادن مربیان مرد بر روی سکوهای مقام دوم و سوم رقابتهای کشتی آلیش بانوان قهرمانی آسیا، توضیح داد: «سوال میکنند چرا بر روی سکوهای دوم و سوم کشتی آلیش دختران، مردان ایستادهاند! زیرا از ۱۷ تیم شرکت کننده تنها ایران مربی زن دارد و توانمندی زنان را با کسب قهرمانی به رخ جهان میکشد. آنکه به جای شعار برای شکوفایی استعدادهای زنان تلاش میکند کشور ماست. افتخار به شما زنان قهرمان.»
رقابتهای کشتی آلیش بانوان قهرمانی آسیا، اول و دوم خرداد سال جاری به میزبانی ازبکستان برگزار شد که زنان آلیش کار ایران در دو سبک آزاد و کلاسیک موفق شدند روی سکوی قهرمانی بایستند.سپیده بابایی، ملیپوش وزن ۵۵ کیلوگرم ایران که در سبک کلاسیک این مسابقات مدال نقره کسب کرده بود، این مدال را تقدیم شهید طهرانی مقدم کرد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.