واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اهانت به قرآن در دانمارک

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۹۵۴۷۸۸ سایت خوان

ايسنا : سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به اهانت به قرآن در دانمارک گفت: چنین رویکردهایی زمینه ساز نفرت پراکنی، افراطی گری و ترویج خشونت است که صلح و همزیستی مسالمت آمیز انسانها را با خطر مواجه خواهد کرد.

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اهانت به قرآن در دانمارک

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن هشدار نسبت به‌ تکرار و افزایش اهانت به قرآن کریم و مقدسات دینی مسلمانان در برخی کشورهای اروپایی، سکوت مدعیان حقوق بشر در برابر اینگونه اقدامات را تقبیح کرد و افزود :چنین رویکردهایی زمینه ساز نفرت پراکنی، افراطی گری و ترویج خشونت است که صلح و همزیستی مسالمت آمیز انسانها و امنیت جهانی را با خطر مواجه خواهد کرد.

کنعانی چشم پوشی در برابر جسارتهای اخیر به نام حقوق بشر را کاملا مغایر با حقوق بشر جهانشمول و اصیل دانست و خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران و کشورها و ملتهای مسلمان از مقامات کشور دانمارک انتظار دارند با مسئولیت پذیری و لغو مجوزهای این قبیل هتک حرمتها و نفرت پراکنی ها، از تکرار اینگونه نمایش‌های موهن به بهانه آزادی بیان جلوگیری کنند .

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن