واکنش تند مسکو به سخنان مکرون درباره تغییر رژیم در روسیه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۹۴۵۶۶۱ سایت خوان

تسنیم : سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به اظهارات امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه در مورد تغییر رژیم اعلام کرد زمانیکه از تغییر رژیم حرف می‌زنید سرنوشت ناپلئون را فراموش نکنید.

واکنش تند مسکو به سخنان مکرون درباره تغییر رژیم در روسیه

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز یکشنبه همچنین در واکنش به صحبت‌های ماکرون در مورد اینکه می‌خواهد روسیه شکست بخورد، گفت که مسکو همچنان سرنوشت ناپلئون بناپارت را به یاد دارد. 

مکرون در یک مصاحبه با نشریه «لو ژورنال دو دیمانش» گفته بود: فرانسه می‌خواهد روسیه در اوکراین شکست بخورد، اما هرگز نخواسته این کشور درهم بشکند.

زاخارووا تاکید کرد: در مورد "هرگز"؛ فرانسه با ماکرون آغاز نکرد و بقایای ناپلئون که در سطح کشور مورد احترام است، در مرکز پاریس آرمیده است. فرانسه و روسیه باید درک کنند.

 سخنگوی وزارت امور خارجه در این باره اضافه کرد: هر وقت مکرون خواست از تغییر حکومت روسیه صحبت کند باید یاد شکست ناپلئون بناپارت در شرق بیافتد.

ماریا زاخارووا افزود: اظهارات مکرون نشان می دهد که غرب درگیر بحث در مورد تغییر رژیم در روسیه شده است در حالی که مکرون بارها به دنبال دیدار با رهبری روسیه بوده است.

ماکرون از سوی برخی از متحدان ناتو به علت ارسال پیام‌های متناقض در رابطه با جنگ بین روسیه و اوکراین مورد انتقاد قرار گرفته است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن