درخواست فوری عبداللطیف رشید درباره زلزله ترکیه و سوریه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۹۴۲۷۱۴ سایت خوان

مهر : رئیس جمهوری عراق از دولت‌ها و احزاب سیاسی خواست تا اختلافات خود را متوقف کنند و در ارائه کمک‌ها و تسهیل دسترسی آن به آسیب دیدگان زلزله همکاری کنند.

درخواست فوری عبداللطیف رشید درباره زلزله ترکیه و سوریه

خبرگزاری عراقی واع گزارش داد، عبداللطیف جمال رشید رئیس جمهوری عراق در بیانیه ای اعلام کرد: ملت های منطقه به ویژه مردم سوریه و ترکیه به سبب پیامدهای بلایای طبیعی مانند زلزله و شرایط ناپایدار اقلیمی در شرایط غم انگیزی زندگی می کنند که این امر مستلزم همکاری و هم افزایی همگان برای امداد رسانی فوری به این افراد آسیب دیده است.

اردوغان به مناطق زلزله زده ترکیه رفت/ احدی بی خانمان نخواهد ماند

وی افزود: با توجه به ضرورت تداوم امداد رسانی فوری به آسیب دیدگان، مجروحان و خانواده های قربانیان، ابعاد فاجعه مستلزم گام های بلندمدت استثنایی برای رسیدگی به این موضوع است.

رئیس جمهوری عراق از دولت‌ها و احزاب سیاسی خواست تا اختلافات خود را متوقف کنند و در ارائه کمک‌ها و تسهیل دسترسی آن به آسیب دیدگان همکاری کنند.

عبداللطیف رشید همچنین از طرف های منطقه ای و بین‌المللی خواست به مردم توجه کنند و از تصمیمات و سیاست های تنبیهی که به غیرنظامیان آسیب می زند، دست بکشند.

وی اعلام کرد: خسارات فاجعه بار ناشی از این زلزله، مستلزم برنامه های درازمدت است؛ زیرا برخی از شهروندان ماه ها و شاید سال های آینده بدون کار، مسکن یا خدمات خواهند ماند و هزاران مجروح نیز نیازمند خدمات درمانی در داخل یا خارج از کشورشان هستند و مناطق تخریب شده نیز به بازسازی نیاز دارند.

رئیس جمهوری عراق ادامه داد: در حالی که عراق همبستگی خود را با آسیب دیدگان و خانواده‌های قربانیان اعلام می کند و به تلاش خود برای ارائه کمک ها ادامه می‌دهد، عراق تمام توان خود را در خدمت هماهنگی و گفتگوی بین‌المللی برای غلبه بر آنچه مانع اقدام جهانی مشترک برای مقابله با مشکلات منطقه می شود، قرار خواهد داد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن