میرکاظمی:

امسال کسری بودجه نخواهیم داشت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۹۳۳۵۳۸ سایت خوان

مهر : سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات بیان کرد که رییس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده است در لایحه بودجه سال آینده کسری وجود ندارد.

امسال کسری بودجه نخواهیم داشت

محمدمهدی مفتح با اشاره به نشست عصر امروز کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات با رئیس سازمان برنامه بودجه تاکید کرد: رئیس سازمان برنامه و بودجه در این جلسه گزارشی از وضعیت منابع و مصارف بودجه سال ۱۴۰۱ در سال جاری ارائه کرد.

وی افزود: بر اساس آنچه رئیس سازمان برنامه بودجه در این جلسه مطرح کرد، ما امسال کسری بودجه‌ای تا پایان سال نخواهیم داشت.

سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات اظهار کرد: طبق اظهارات میرکاظمی، درآمدهای بودجه سال ۱۴۰۱ به طور کامل محقق شده است. همچنین بر اساس اظهارات رئیس سازمان برنامه و بودجه ما امسال کسری بودجه‌ای نخواهیم داشت و این موضوع نکته بسیار مهمی است، چرا که کسری بودجه آثار اقتصادی زیادی داشته و می‌تواند منجر به تورم و افزایش پایه پولی شود.

وی تاکید کرد: عدم کسری بودجه همچنین می‌تواند یک ثباتی را در درآمد و هزینه‌های بودجه‌ای ایجاد کند که نکته مثبتی قلمداد می‌شود

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن