کشف سلاح های جنگی و شورشی در کرمانشاه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۹۳۲۰۲۰ سایت خوان

مهر : فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: ۸۵ قبضه اسلحه جنگی غیرمجاز در کرمانشاه کشف و ضبط شده است.

کشف سلاح های جنگی و شورشی در کرمانشاه

سردار علی اکبر جاویدان اظهار کرد: پس از اطلاع مأموران پلیس امنیت عمومی استان از فعالیت یک باند قاچاق سلاح و مهمات و اینکه قصد انتقال تعداد قابل توجهی محموله جنگی به کرمانشاه را دارند، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

اعضای ۲ باند سرقت مسلحانه دستگیر شدند

وی ادامه داد: مأموران با انجام کارهای اطلاعاتی موفق به شناسایی ۲ دستگاه خودرو مربوط به قاچاقچیان شده و پس از مدتی تعقیب نامحسوس در محور بیستون - کرمانشاه آنها را متوقف و بازرسی‌های لازم را به عمل آوردند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه افزود: در بازرسی‌های صورت گرفته ۸۵ قبضه اسلحه شامل ۵۱ قبضه کلت و ۲۹ قبضه اسلحه شورشی به همراه ۱۰۲ تیغه خشاب و ۱۰۰ عدد فشنگ کشف کردند.

جاویدان همچنین از دستگیری ۲ عضو باند قاچاق سلاح و مهمات خبر داد و گفت: تلاش برای دستگیری دیگر اعضای باند ادامه دارد.

وی در پایان مبارزه با قاچاق سلاح و مهمات را از مهمترین برنامه‌های پلیس کرمانشاه عنوان کرد و گفت: اجازه نخواهیم داد عهده‌ای به هر بهانه و انگیزه‌ای با وارد کردن سلاح به ایجاد ناامنی در جامعه بپردازند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن