سوژه جدید برای جنگ انتخاباتی اسرائیل
رسانه های فلسطینی، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسبق و رئیس حزب راستگرای لیکود رژیم صهیونیستی اولین نفری بود که گفته های اخیر لاپید در مجمع عمومی سازمان ملل را "مملو از ضعف، شکست و سرافکندگی" توصیف کرد.
نتانیاهو که رقیب اصلی لاپید در انتخابات پارلمانی ماه نوامبر رژیم صهیونیستی به شمار می رود، از اظهارات لاپید در هفتاد وهفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل به شدت انتقاد کرد و گفت که او آینده رژیم صهیونیستی را در معرض خطر قرار می دهد.
وی گفت که "سخنان لاپید در مجمع عمومی سازمان ملل مملو از ضعف و شکست و سرافکندگی بود."
نتانیاهو در واکنش به این بخش از گفته های لاپید که " دستیابی به یک توافق با فلسطینی ها (تشکیلات خودگردان فلسطین) بر اساس راهکار دو دولتی، راه حل درست برای امنیت اسرائیل است"، گفت: "من و هم پیمانانم اجازه وقوع این امری را نخواهیم داد".
رهبر حزب لیکود همچنین از گفته های لاپید درخصوص پرونده هسته ای ایران در مجمع عمومی انتقاد کرد و گفت که "لاپید چه در مساله فلسطین و چه مساله ایران، آینده و موجودیت ما را در معرض خطر قرار می دهد."
نتانیاهو در ادامه گفت: "درحالی که ایران در مسیر توافقی هسته ای حرکت می کند که موجودیت اسرائیل را در معرض خطر قرار می دهد، لاپید هیچ کاری انجام نمی دهد."
گفته های لاپید واکنش شمار دیگری از سران رژیم صهیونیستی را نیز در راستای جنگ انتخاباتی بین آنها به همراه داشت و آنها برای جلب نظر بیشتر صهیونیست ها، در قبال این گفته ها موضع گرفته و اکثرا به شدت از آن انتقاد کردند.
"آویگدور لیبرمن" وزیر دارایی رژیم صهیونیستی از اظهارات لاپید درباره راهکار سازشکانه موسوم به "دو دولتی" انتقاد و فلسطینی ها را به "تروریسم" متهم کرد و گفت که "هرگونه سخن گفتن درمورد برپایی دولت فلسطینی به مثابه تسلیم در برابر تروریسم است".
همچنین "جدعون ساعر" وزیر دادگستری این رژیم نیز همسو با لیبرمن، فلسطینها را به "تروریسم" متهم کرد و گفت: هرگونه دولت فلسطینی در کرانه باختری "دولتی تروریستی" خواهد بود.
وی گفت: "برپایی دولت تروریستی در کرانه باختری، امنیت اسرائیل را در معرض خطر قرار می دهد."
ساعر افزود که اغلب صهیونیست ها و نمایندگان آنها اجازه رخ دادن چنین اتفاقی را نخواهند داد.
از سوی دیگر، "الیت شاکید" وزیر امور داخلی رژیم صهیونیستی در این باره گفت: یائیر لاپید حق چنین اظهاراتی را که به اسرائیل آسیب می زند، ندارد زیر را او نخست وزیر یک کابینه انتقالی است.
وی گفت: " این اظهارات لاپید تنها از طرف خودش است و به نمایندگی از دولت نیست."
شاکید در ادامه تاکید کرد: "برپایی دولت فلسطینی، خطری برای اسرائیل است."
همچنین "نفتالی بنت" نخست وزیر پیشین و دوره ای رژیم صهیونیستی گفت که مطرح کردن ایده برپایی دولت فلسطینی بی فایده است.
این درحالی است که "ایتمار بن غفیر" از نمایندگان افراطی عضو اردوگاه "دینی صهیونیستی" در پارلمان رژیم صهیونیستی گفت که لاپید به دنبال انعقاد توافق سازش اسلو جدیدی با فلسطینی ها است.
هرچه به زمان برگزاری انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی در ماه نوامبر نزدیک می شویم، حملات سران رژیم صهیونیستی به یکدیگر افزایش می یابد. نوع این حملات به حدی است که صدای رسانه های این رژیم را نیز در آورده است.
روزنامه صهیونیستی "جروزالم پست" اخیرا در مقاله ای با اشاره به ابتذال سطح گفتمان سیاسی در بین سران رژیم صهیونیستی و تنزل آن به پایین ترین سطح ممکن نوشت: سیاستمداران اسرائیلی در سخنرانی ها و تبلیغات انتخاباتی خود ابایی از توهین و تخریب رقبا به عنوان ابزاری برای ارتقا و کسب مناصب بالاتر و شهرت ندارند.
روزنامه جروزالم پست نوشت: اینکه اسرائیل تا دو ماه آینده، پنجمین انتخابات طی دوسال اخیر خود را برگزار می کند، به هیچ وجه نشانه دموکراسی نیست؛ اگر اشتغال ذهنی نامزدهای کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) و کابینه بعدی مسائل پیش پا افتاده باشد، تصور کنید که با نزدیک شدن به روز انتخابات چه خواهد شد!.
این روزنامه صهیونیست آرزو کرد: به جای این جنجالها، همه نامزدها توجه خود را به موضوعات مهم معطوف کنند و برنامه های خود را برای خروج اسرائیل از چالش های جدی داخلی و امنیتی ارائه دهند.
روزنامه جروزالم پست با ابراز نگرانی از وضعیت سیاسی کنونی رژیم صهیونیستی نوشت: پیش از اینکه اسرائیل با این روند تکرار انتخابات، به یک مضحکه بین المللی تبدیل شود - عاقلانه تر این است که همه نامزدها قبل از طرح یک تئوری توطئه و تهمت جدید یا بار دیگر در افکار خود بازنگری کنند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.