درخواست مهم امام جمعه تهران از مجلس و دولت رئیسی
حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن ابوترابی فرد در خطبه های نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به نامه امام حسین به برادرش محمد حنفی درباره قیامش گفت: منشاء حرکت امام حسین (ع) طغیان و زیاده خواهی نیست یا قصدش فساد و ستم نیست. او قیامش را فاقد این ویژگی ها می داند، از این رو هر حرکت اسلامی باید این ویژگی را داشته باشد. امام حسین میفرمایند حرکت من اصلاحی است، همان اراده ای که علی(ع) در منشور حکمرانی تبیین کردند.
وی ادامه داد: انقلاب اگر ماندگار است برای این است که از این اصول الهام می گیرد. روش امام حسین برای گسترش کمال و رستگاری جامعه امر به معروف و نهی از منکر است. حرکت اصلاحی زمانی محقق می شود که معروف گسترش یابد و با منکر مبارزه کرد. اما باید آراسته به معروف شویم و بعد برای گسترش معروف در جامعه تلاش کنیم و همین طور درباره منکر باید این شیوه پیش گرفته شود.
وی گفت: امام حسین (ع) ادامه می دهد که من تنها حرکت نمیکنم و جامعه اسلامی را برای پیوستن به این حرکت دعوت میکنم و آن که از دعوت سرپیچی کرد باید در محکمه عدل الهی پاسخ گو باشد.
ابوترابی اظهار کرد: روش و راه امام حسین، راه پیامبر اسلام است و اساسی ترین رکن در سیره پیامبر (ص) این بود که باید در برابر سلطان جابر که پیمان خدا را می شکند و در برابر سنن الهی می ایستد و به مردم ظلم می کند ایستاد. بنا بر این باید در برابر حاکمانی که بر خلاف سیره پیامبر (ص) اما به نام پیامبر ص حکومت می کنند، ایستاد.
امام جمعه موقت تهران گفت: از منکرات در زمان امام حسین در جامعه اسلامی خلافت یزید است؛ کسی که آلوده به انواع گناهان است، این منکر بزرگی است اما به نظرم منکر بالاتر این است که در جامعه اسلامی که صحابه پیامبر (ص) هستند و ایشان را زیارت کردند در این جامعه یزید مست می کند و مردم را به بیعت با خود دعوت می کند با گستاخ ترین ادبیات و دیکتارتوری اموی را پایه می گذارد و دستور می دهد اگر حسین با او بیعت نکرد سر او را گردن زنید و این منکر و حکومت مبتنی بر خشونت و قتل عام منکر بزرگ است و هیچ یک از صحابه در برایر این منکر فریاد نمی زند و بپا نمی خیزد.
وی در خطبه دوم نماز جمعه تهران با تقدیر از دیوان محاسبات جهت تهیه گزارش تفریغ گفت: شش ماه زودتر از تاریخ تعیین شده این گزارش همراه با پیوست هایی تقدیم مجلس شد. از مجلس و دولت می خواهم گزارش های پیوست تفریغ بودجه را مورد توجه قرار دهند.
وی ۲۶ مرداد سالروز ورود آزادگان عزیز به ایران را روزی بزرگ و اقتدار آفرین خواند و گفت: فرزندان عزیز ما که تا آخرین گلوله از کشور و انقلاب دفاع کرده بودند و با بدنی مجروح در دست مزدوران صدام بودند طی یک دهه اسارت برگ زرینی را در تاریخ دقاع مقدس خلق کردند و عاشورا را به الگویی برای رسیدن به استقامت و قدرت تبدیل کردند. انسجام و عبودیت و بندگی در اسارتگاهها موج میزد و اسارتگاه ها را به یک دانشگاه تبدیل کردند. وقت اضافی چیزی بود که در اسارتگاه ها زیاد بود اما آزادگان وقت هم کم میآوردند، چون برای این شرایط برنامه ریزی کرده بودند. آزادگان در هیچ چیز جا نماندند و در همه چیز برنامه داشتند. به بیان زیبای مقام معظم رهبری اسارتگاه ها با این نگرش به فرصتی برای خلق الماس های درخشان تبدیل شد آن هم با دغدغه ایثار و تلاش و فدارکاری.
وی گفت: اگر امروز در جامعه مان گمان می کنیم برخی خواهران و زنان کشور در پوشش ظاهری جا مانده اند آیا ما در این مساله نقش داشتهایم یا نه؟
وی در پایان با ذکر خاطراتی از اسارت و مظلومیت و مقاومت رزمندگان کشورمان یاد و خاطره آزادگان را گرامی داشت.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.