جزییات حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۸۷۰۸۱۷ سایت خوان

ايسنا : بامداد روز یکشنبه ۱۵ خرداد پایتخت اوکراین شاهد اصابت چندین موشک‌ روسی به اهداف «زیرساختی» نامشخص بود.

جزییات حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین

ایگور کوناشن‌کف، سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت: «موشک‌های دوربرد و نقطه زن نیروی هوافضای روسیه که به حومه کی ‌یف اصابت کرد، تانک‌های تی-۷۲ ارسالی از سوی کشورهای اروپای شرقی و همچنین سایر خودروهای زرهی را که در آن آشیانه‌ها نگهداری می‌شدند، منهدم کردند.»

به گفته نیروی هوایی اوکراین، بامداد امروز چند فروند موشک کروز از سوی هواپیماهای روسی توپولف تو-۹۵ مستقر در دریای خزر به سمت کی‌ یف شلیک که یکی از آن‌ها منهدم شد.

طبق گزارش‌ها بر اثر این حمله کسی کشته نشده و تنها یک نفر در بیمارستان بستری شده است.

ویتالی کلیچکو، شهردار کی‌یف در پیام‌رسان تلگرام گفت: «موشک‌ها به شهرک‌های دارنیتسکی و دنیپروفسکی در این شهر اصابت کردند و نیروهای اورژانس به محل حادثه رسیدند. آژیرهای حمله هوایی در زمان این انفجارها به صدا درآمده بودند.»

حملات موشکی به کی‌یف؛ روسیه: تانک‌های ارسالی از اروپای شرقی را منهدم کردیم

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن