بازداشت فردی که سفارت ایران در کابل را گلباران کرد
فرارو :
یارمحمد رحمتی روز چهارشنبه و پس از آنکه معترضان به کنسولگری ایران در هرات حمله کردند، باهدف دلجویی از دیپلماتهای ایرانی یک تجمع در مقابل سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل برگزار و ورودی سفارت را گلباران کرد.
![بازداشت فردی که سفارت ایران در کابل را گلباران کرد](https://cdn.donya-e-eqtesad.com/thumbnail/dHLRxy8ZXG3L/QHn8O9nsSzT8qCU7RegsN6Pbb5v74eEtbKeSOh05Rab-bKksyQv_p0t7TZyzEhnm/photo_2022-04-15_18-03-18.jpg)
عناصر طالبان، حجت الاسلام یارمحمد رحمتی، رئیس دفتر مرکز فرهنگی تبیان در کابل را پنجشنبه ۲۵ فروردین بازداشت کرد.
یارمحمد رحمتی روز چهارشنبه و پس از آنکه معترضان به کنسولگری ایران در هرات حمله کردند، باهدف دلجویی از دیپلماتهای ایرانی یک تجمع در مقابل سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل برگزار و ورودی سفارت را گلباران کرد. او در دیدار با سفیر و دیپلماتهای ایرانی به آنان هدیه داد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.