رئیسی: همه ما نسبت به خانواده شهدا باید ادای دین کنیم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۸۴۷۵۰۵ سایت خوان

فارس : سیدابراهیم رئیسی عصر امروز در نشست با اقوام و اقشار و نخبگان استان گلستان اظهار کرد: استان گلستان نماد وحدت است و باید قدر این وحدت را دانست.

رئیسی: همه ما نسبت به خانواده شهدا باید ادای دین کنیم

وی با گرامیداشت یاد مفاخر استان گلستان، تصریح کرد: همه ما نسبت به خانواده شهدا باید ادای دین کنیم.

رئیس جمهور گفت: گلستان یکی از استان‌هایی است که من به آن و مردم این استان علاقمندم.

رئیسی با اشاره به ظرفیت‌‌های استان گلستان بیان کرد: باید از این ظرفیت‌ها در راستای عمران و آبادانی استفاده کرد در غیر این‌صورت از آن سوءاستفاده خواهد شد.

وی افزود: از بین بردن جنگل، ساحل، امکانات، منفعت‌طلبی خلاف عمران و آبادانی است.

منطقه آزاد اینچه‌برون هرچه سریع‌تر فعال شود

رئیس جمهور بیان کرد: مسئله حمایت از کشاورزی یک مسئله مهم در استان گلستان است و اگر روستاها را به عنوان بخش تولیدی مهم تبدیل کنیم، روستاهای ما در حاشیه شهر سکونت نخواهد کرد.

رئیسی تاکید کرد: اقتصاد روستا باید فعال شود و اگر تسهیلاتی وجود دارد باید به روستایی پرداخت شود و تولید روستا خریداری شود.

وی با اشاره به وجود سواحل گفت: اگر اقتصاد دریا احیا شود می‌توانیم اقدامات بزرگی را انجام دهیم و استان گلستان از ساحل بسیار خوبی برخوردار است که می‌توان از آن بهترین استفاده را داشت.

رئیس جمهور با اشاره به بازدید از آشوراده و سواحل بندرترکمن تاکید کرد: من بسیار متاسف شدم و متاسفانه از این امکانات و ظرفیت موجود به هیچ عنوان به خوبی استفاده نشده و پیشرفت این منطقه به خاطر مسائل پیچیده این سازمان و اون سازمان معطل مانده است.

رئیسی با اشاره به بازدید از منطقه آزاد اینچه‌برون، گفت: منطقه آزاد اینچه‌برون هرچه سریع‌تر باید فعال شود.

رئیسی: همه ما نسبت به خانواده شهدا باید ادای دین کنیم/ منطقه آزاد اینچه‌برون هرچه سریع‌تر فعال شود

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن