برداشته شدن پرچم سفارت انگلیس در کی‌یف

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۸۴۲۳۷۰ سایت خوان

فارس : اقتصادنیوز: پرچم انگلیس بر فراز ساختمان سفارت انگلیس در کی‌یف برداشته شده است.

برداشته شدن پرچم سفارت انگلیس در کی‌یف

 

 

خبرگزاری نووستی روسیه به نقل از خبرنگار خود در کی‌یف خبر داد که چراغ سفارت در حال حاضر خاموش بوده و هیچ نگهبانی در نزدیکی ساختمان سفارت قرار ندارد.

اوکراین و کشورهای غربی مدعی حمله قریب الوقوع روسیه به این کشور هستند، ادعایی که مسکو آن را رد کرده است.

وزارت امور خارجه آمریکا نیز اعلام کرد که سفارت این کشور در کی‌یف خدمات کنسولی را به دلایل امنیتی متوقف کرده است.

این در حالی است که رئیس هیئت اتحادیه اروپا در اوکراین اعلام کرده است که همچنان در اوکراین باقی خواهد ماند و فعالیت‌هایش را ادامه می‌دهد.

سفارت آمریکا در کی‌یف نیز اعلام کرد وزارت امور خارجه این کشور به کارکنان سفارت که کارشان به فعالیت‌های اضطراری مرتبط نیست، دستور داد اوکراین را ترک کنند. سفارت آمریکا در توییتی اعلام کرد: «امروز وزارت خارجه به کارکنان غیر اضطراری ایالات متحده در سفارت دستور داد به دلیل گزارش‌های مستمر در مورد استقرار نظامی روسیه در مرز با اوکراین که نشان‌دهنده احتمال اقدام نظامی قابل توجه است، سفارت را ترک کنند.»

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن