خبر دروغین در بازار دلار ایران

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۸۴۰۴۳۸ سایت خوان

اقتصاد نیوز : قیمت اسکناس آمریکایی دیروز با ۲۶ هزار و ۸۸۰ تومان بسته شد. از سوی دیگر دیروز میخائیل اولیانوف، با اشاره به لغو تعدادی از تحریم‌های هسته‌ای اذعان کرد که مذاکرات وین وارد مرحله نهایی خود شده است و همین خبر به خوشبینی معامله گران بازار دلار افزود.

خبر دروغین در بازار دلار ایران

دیروز همچنین یک خبر قدیمی و دروغین  در رابطه با مذاکرات هسته ای باز نشر شد. بیستم دی ماه امسال ، برخی رسانه های داخلی به نقل از رای الیوم تیتر زدند: «ایران و امریکا به توافق ۲ ساله اتمی رسیدند!» اما در انتهای معاملات مشخص شد که  این خبر بیشتر دروغ بوده است و در فضای هیجانی بازار به افت قیمت کمک کرده است. با این حال، این اتفاق موجب نشد که خریداران به بازار برگردند.

معامله گران بازار دلار معتقدند در صورتی که قیمت دلار امروز  نتواند به بالای محدوده ۲۶ هزار و ۸۰۰ تومان برود روند کاهشی قیمت دلار ادامه پیدا می کند. 

مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر شایعه در بازار دلار /ماندگاری قیمت دلار در کانال ۲۶ هزار؟ بخوانید.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن