۴ نفر را متولی اقتصاد کشور کردهاند/ آشپز که دو تا شود آش یا شور میشود یا بینمک
احسان خاندوزی وزیر اقتصاد که به نظر میرسد کماثرین فرد در تیم اقتصادی دولت باشد اخیر گفته که از این پس ماهی یک خبر خوب خواهیم شنید! قبل از او هم محسن رضایی که معاون اقتصادی رئیسی است اصرار داشت تا پایان آذر خبر خوبی میدهد و نهایتا معلوم شد منظورش افزایش یارانه نقدی در دی ماه بود و این خبر هم تکذیب شد! خود رئیس جمهور نیز کم وعده نداده و مدام از کنترل و مهار تورم که به زودی محقق خواهد شد، میگوید. در واقع آنقدر وعده وعید میدهند که انگار هنوز در دوره رقابتهای انتخاباتی هستیم. چرایی این رویه و آثار آن موضوع گفتوگویی است که با علیمحمد نمازی، فعال سیاسی اصلاحطلب انجام دادیم.
این عضو شورای مرکزی کارگزاران در گفتوگو با «نامه نیوز» گفت: «رفتار درست این است که دولت اخباری را در ارتباط با اقدامات انجام شده به مردم بدهد یعنی اول اقداماتی که برای مردم و کشور مفید است را انجام دهند و بعد خبر آن را به مردم بدهند منتها شاهدیم که در خلا چنین اقداماتی اجازه نمیدهند فضا خالی بمانده و مدام وعده و شعار میدهند.»
او در پاسخ به اینکه تا کی میتوان با این رویه جو را آرام کرد؟ گفت: «این رویه برای اصولگرایان و آقای رئیسی اصلا جواب نمیدهد. مردم این حرفها را باور نمیکنند چون اینها بارها آزموده شده و ناموفق بودند. به قول آن جمله طلایی امام یک نانوایی را هم نمیتوانند اداره کنند. حالا اگر یک شخصیت با عملکرد مقبول وعده دهد، مردم قدری فرصت دهند و منتظر بمانند اما اینهایی که الان روی کار آمدهاند چنین سابقهای ندارند. حرفهایی مثل اینکه 5 میلیون مسکن میسازیم، اشتغال ایجاد میکنیم و ... هیچ یک از سوی مردم جدی گرفته نشده است».
نمازی درباره تبعات این همه وعده دادن و عدم تحقق وعدهها نیز گفت: « حتما تحقق پیدا نکردن وعدهها اعتماد مردم را سلب میکند. مقامات و مسئولان باید بدانند که هر وعدهای که عملیاتی نشود به اعتماد مردم بیشتر لطمه میزند و موجب یاس میشود. حال آنکه مایوس شدن مردم خیلی خطرناک است. نباید اجازه داد که امید مردم از بین برود. آقایان مسئول باید متوجه باشند که اگر هیچ حرفی نزنند بهتر از آن است که مدام وعدههایی بدهند که محقق نمیشود».
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.