شکست دیپلماسی بایدن در قبال ایران

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۸۳۱۰۴۹ سایت خوان

اقتصاد نیوز : سیاست‌گذاران در واشنگتن در حال بحث و گفتگو در مورد مسیر اقدام صحیح در صورت فروپاشی دیپلماسی هسته‌ای ایران هستند.

شکست دیپلماسی بایدن در قبال ایران

دنیل دی پتریس، روزنامه‌نگار برجسته و  عضو موسسه اولویت‌های دفاعی (یک اندیشکده سیاست‌خارجی در واشنگتن دی‌سی که مروج واقع‌گرایی و خویشتن‌داری بیشتر در سیاست خارجی ایالات متحده است) در مقاله‌ای برای مجله اسپکتیتور با عنوان «دیپلماسی بایدن در قبال ایران در حال فروپاشی است» هشدار داد که «این امر بدان معنا نیست که ما باید گزینه نظامی که یک اقدام احمقانه است را انتخاب کنیم.»

در حالی که مذاکره‌کنندگان آمریکایی و ایرانی در وین به تعامل ادامه می‌دهند، سیاست‌گذاران در واشنگتن در حال بحث در مورد مسیر اقدام صحیح در صورت فروپاشی دیپلماسی هسته‌ای هستند.

مشروح این گزارش را در اقتصاد نیوز با تیتر « ۳ دلیل آمریکا برای پرهیز از جنگ مستقیم نظامی با ایران» بخوانید.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن