اسیدپاشی وحشتناک به ۳ زن در شهریار + جزئیات

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۸۲۹۵۳۵ سایت خوان

مهر : سه زن که برای ورزش صبحگاهی به بوستانی در شهرک «مریم» شهریار رفته و مشغول ورزش شدند، توسط مرد جوانی که ماسک به صورت و یک پالتو بلند به تن داشت، مورد حمله با اسید قرار گرفتند.

اسیدپاشی وحشتناک به 3 زن در شهریار + جزئیات

معاون اجتماعی پلیس غرب استان تهران از اسیدپاشی روی سه زن در شهریار خبر داد.

وی افزود: این مرد جوان از پشت سر به خانم هاا نزدیک شد و محتویات یک بطری را روی آن‌ها خالی کرد، دقایقی بعد سه زن با فریاد مردم دیگر را متوجه حادثه کردند.

معاون اجتماعی پلیس غرب استان تهران گفت: با اعلام موضوع به پلیس تحقیقات در این باره آغاز و سه زن که روی ان‌ها اسید پاشیده شده بود به مراکز درمانی منتقل شدند.

وی افزود: بررسی‌های اولیه نشان داد یکی از زنان از ناحیه پشت پا و دست دچار سوختگی شده و دو نفر دیگر فقط لباس‌هایشان سوخته است.

سرهنگ مهدی سرپناه با اعلام این خبر گفت: در تحقیقات اولیه با شناسایی هویت عامل اسیدپاشی در شهریار مشخص شد، متهم دچار مشکلات روحی است و تلاش برای دستگیری او ادامه دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن